De la articolul anterior pe care il gasiti in link-ul de mai jos, au mai iesit doua versiuni beta.
ZYEF siZYEJ sunt cele doua si ultima dintre ele aduce o schimbare interesanta....Google Wallet functioneaza si am putut adauga carduri in el si plati. Poate este doar o etapa intermediara dar poate fi si un semn ca "open beta" este mai aproape.
Nu am apucat sa am un ciclu complet de baterie pe ultima versiune dar pare ca tine destul de bine.
În general as zice ca este buna ca versiune "daily driver", este fluida, nu am găsit bug-uri semnificative iar schimbările aduse sunt subtile, se axeaza in general pe performanta si imbunatatiri vizuale subtile.
Pe langa functionalitatea Google Wallet, a aparut o noua animație la deschiderea și închiderea Media Player direct din "live notifications" (din pilula de pe statusbar) si o chestie interesanta, poti acum sa inregistrezi LOG video folosind camera selfie (nu era posibil pana acum)

*ignorati personajul 😂
A crescut viteza de recunoastere faciala si a amprentelor si deblocarea ecranului se face mai rapid (cred ca nu este doar o impresie, am testat in mai multe situatii)
Pe masura ce mai apar noutati o sa va tin la curent, pe mine personal ma bucura sa vad iesind versiuni asa des, este un semn clar ca Samsung vrea sa faca o schimbare in ceea ce priveste viteza cu care distribuie actualizari. Da, momentan este vorba doar de S25 Ultra dar asta inseamna ca si celelalte modele vor primi mai repede.
Pana atunci bucurati-va de OneUI 7.0 (cei care l-ati primit😜)