Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

OneUI 8.0 - noutati

(Subiect creat la: cu 4 săptămâni în urmă)
457 Vizualizări
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
De la articolul anterior pe care il gasiti in link-ul de mai jos, au mai iesit doua versiuni beta.

ZYEF siZYEJ sunt cele doua si ultima dintre ele aduce o schimbare interesanta....Google Wallet functioneaza si am putut adauga carduri in el si plati. Poate este doar o etapa intermediara dar poate fi si un semn ca "open beta" este mai aproape. 

image

image

Nu am apucat sa am un ciclu complet de baterie pe ultima versiune dar pare ca tine destul de bine. 

În general as zice ca este buna ca versiune "daily driver", este fluida, nu am găsit bug-uri semnificative iar schimbările aduse sunt subtile, se axeaza in general pe performanta si imbunatatiri vizuale subtile.

Pe langa functionalitatea Google Wallet, a aparut o noua animație la deschiderea și închiderea Media Player direct din "live notifications" (din pilula de pe statusbar) si o chestie interesanta, poti acum sa inregistrezi LOG video folosind camera selfie (nu era posibil pana acum) 

image
*ignorati personajul 😂

A crescut viteza de recunoastere faciala si a amprentelor si deblocarea ecranului se face mai rapid (cred ca nu este doar o impresie, am testat in mai multe situatii) 

Pe masura ce mai apar noutati o sa va tin la curent, pe mine personal ma bucura sa vad iesind versiuni asa des, este un semn clar ca Samsung vrea sa faca o schimbare in ceea ce priveste viteza cu care distribuie actualizari. Da, momentan este vorba doar de S25 Ultra dar asta inseamna ca si celelalte modele vor primi mai repede. 

Pana atunci bucurati-va de OneUI 7.0 (cei care l-ati primit😜

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
12 Răspunsuri
Opțiuni
Nu l-am primit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😪 😓 😞 😥 😭 😰 😢 😩 😫 😞.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
🤷

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
Si pe telefonul meu cand il primesc.🤔
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Acuma vrei One Ui 8?😂 Am citit niște articole pe net,se zvonește ca prin toamna, cel târziu la finalul acestui an,toate telefoanele Samsung vor primi One Ui 8.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cand o sa vezi notificare ca ai un update la OneUI 8...posibil daca esti cuminte sa vina anul asta 🤷

Timotei_2005
Troubleshooter
Opțiuni
@RapierXDA ai fost foarte cuminte de ai one ui 8 eu ma aștept pe undeva in 2026
ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Știți ce aș vrea să văd nou? O schimbare a interfeței secțiunii „Despre telefon”. Ar trebui să o facă puțin mai interactivă, cu un design nou și, eventual, să ne ofere mai multe informații despre hardware-ul telefonului.
Secțiunea respectivă arată la fel de mulți ani, încă de dinainte să avem One UI. Sper să primească un redesign , ar fi cazul.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Aia tine de Google mai mult si exista destule programe care ofera aceste informatii. Cu ce te ajuta informatiile hardware ca doar stii ce telefon ai, cata memorie, etc. Ce ai vrea sa stii in mod special si la ce iti foloseste?

ByteReaper
Voyager
Opțiuni
Da, știu că pot afla informațiile despre telefon din alte surse, dar e păcat că această secțiune arată la fel de mulți ani. Ar putea încerca să o facă mai interactivă — de exemplu, să adauge un logo cu ONE UI scris mare și, poate, dacă apeși pe el, să ofere un feedback auditiv sau haptic.
Unele branduri de telefoane (nu dau nume) au această secțiune „Despre telefon” mai interactivă, deși în trecut aveau tot o variantă clasică.
systemd
Explorer
Opțiuni
Mi-ar plăcea să aflu mai multe despre îmbunătățirile legate de Samsung DeX, cât și despre disponibilitatea AVF și a noului Terminal pe dispozitivele Samsung care vor primi One UI 8.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Momentan terminalul nu merge, l-am vazut adaugat dar da crash la lansare. Cred ca mai dureaza

Mr_Claude
Black Belt 
Opțiuni
Așteptăm "și nu judecăm" 🤣🤣🤣