Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema YouTube premium

(Subiect creat la: 13-08-2023 09:32 PM)
427 Vizualizări
I0nut
Voyager
Opțiuni
Salut, am o problema, inainte sa plec de acasa in vacanta am pus multe clipuri la descarcat de pe YouTube premium pe telefon si tableta(sa am pe drum) faza e ca nici nu s-au descarcat dar acum imi apare o eroare si nu ma mai lasa sa descarc... Nu stiu cum as putea intra undeva sa elimin din dispozitive, eu am pe tv,pc,tableta, telefon dar nu folosesc deodată...
Nu stiu unde pot sa intru sa elimin acele dispozitive, cum pot rezolva problema?

Edit: am adaugat poza cu eroarea

image

2 Soluţii
Soluţie
I0nut
Voyager
Opțiuni
12 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Poți șterge datele și cache-ul de la youtube, dar apoi trebuie să pui contul și sa refaci setările. Ții apăsat lung pe iconul de la youtube și atingi i-ul încercuit din colțul dreapta sus.
Apropo, ce eroare apare?

Vezi eventual și aici dacă nu găsești ceva: https://support.google.com/youtube/answer/7437518?sjid=12928061674288996225-EU#zippy=%2Cverific%C4%8...
I0nut
Voyager
Opțiuni
Salut, am incercat sa fac asta si tot nu funcționează. Am editat postarea principală si am adăugat o poza, daca dai refresh cred ca o sa vazi si poza cu error . Cred ca trebuie umblat undeva in setarea contului dar nu stiu unde...
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
https://support.google.com/youtube/answer/6308288?hl=ro
Ai mai dat la cineva datele de logare? Dacă nu ai depășit limita atunci contactează suportul google
Apropo utilizarea simultana nu înseamă că le folosești efectiv simultan, ci ca sunt autorizate pentru descărcare simultan.
I0nut
Voyager
Opțiuni
Nu am dat nimanui doar eu, contul am pe pc , laptop,tv ,tableta,un samsung j5,si samsung s23 ultra. Nu le folosesc simultan, cand eram acasa , inainte sa plec da, am folosit simultat descarcarea pe tableta si samsung si probabil de atunci sa produs ceva ....
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Eu din ce înțeleg în momentul în care ai autorizat un dispozitiv, intră la numărătoare. Scrie la google și cere o soluție. Altceva nu prea ai ce face.
E posibil să fi apărut o eroare undeva și să fi considerat același dispizitiv de mai multe ori. Eu am pățit-o în trecut la antiviruși
laur468667
Voyager
Opțiuni
Parcă maximul este de 5 dispotive din ce am citit .
I0nut
Voyager
Opțiuni
Asa stiu si eu, dar nu stiu cum as putea sa sterg acele vechi device-uri... O sa ma uit sa caut o adresa de contact Google
0 Aprecieri
I0nut
Voyager
Opțiuni
Mersi de ajutor, postez acum si discuția purtata cu un agent google, poate va ajuta pe careva in viitor.
0 Aprecieri
Soluţie
I0nut
Voyager
Opțiuni
Problema rezolvată Screenshot_20230813_201608_Chrome.jpgScreenshot_20230813_202716_Chrome.jpgScreenshot_20230813_202946_Chrome.jpgScreenshot_20230813_202950_Chrome.jpg
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Super.
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
felicitări!