Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

YouTube premium

(Subiect creat la: 27-11-2024 10:26 AM)
389 Vizualizări
Dragos_gg
Explorer
Opțiuni
Am cumpărat și eu Galaxy s24 destul de recent și am zis sa îmi iau și eu alea 3 luni gratuite pt yt premium dar când intru in YouTube îmi spune try for 1 month in loc de 3, am citit pe net și am văzut că oferta pt astea 3 luni, pe s24, e până pe 1 martie 2025, știe cineva de ce îmi apare doar o luna in loc de 3?
1 Soluţie
Soluţie
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Delogheazate de la conturile vechi de pe telefon,le ștergi din telefon,te loghezi cu cele noi și dai restart la telefon.Apoi totul trebuie sa funcționeze.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

13 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut! Pe contul cu care te loghezi in Youtube nu ai mai folosit niciodata YouTube Premium sau o alta aplicatie de a lor, tot premium, fie cu abonament, fie tot o incercare de o luna?

Dragos_gg
Explorer
Opțiuni
Am incercat și pe un cont vechi pe care nu a fost niciodată ceva premium de la YouTube, am văzut că nu merge si mi-am făcut un cont not de mail și de Samsung deoarece pe contul vechi de Samsung avusesem in trecut folosita luna aia gratis dar tot o luna apare, nu știu de ce
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Este posibil ca dupa ce te-ai logat deja in Youtube cu un cont care nu este eligibil, sa fi fost marcat astfel dispozitivul.

Nu stiu cum functioneaza (si nu scrie nicaieri), dar ar fi logic sa fie asa.  Altfel din 3 in 3 luni cineva ar putea sa schimbe conturile si ar beneficia de gratuitate pe o perioada mult mai mare.

Oricum, oferta este de la Youtube (nu este doar pe Samsung), deci lor ar trebui sa te adresezi.

Dragos_gg
Explorer
Opțiuni
E posibil si asta, probabil o să mă adresez mai departe, către Samsung
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Catre Samsung cred ca este inutil.

Oferta o activeaza Youtube.

Vezi aici daca gasesti o limba utilizabila pentru tine:

https://support.google.com/youtube/answer/7071292?hl=ro

Dragos_gg
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc
0 Aprecieri
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Salut.Aplicatia citește amândouă conturi cu care ești logat.Cel de Google și cel de Samsung.Pentru a beneficia de cele 3 luni de abonament gratuit trebuie sa utilizezi 2 conturi noi de Google și Samsung.
Dragos_gg
Explorer
Opțiuni
Salut, da, m-am gândit la asta și cum am zis și în răspunsul anterior, am făcut cont nou însă tot nu îmi arată 3 luni
Soluţie
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Delogheazate de la conturile vechi de pe telefon,le ștergi din telefon,te loghezi cu cele noi și dai restart la telefon.Apoi totul trebuie sa funcționeze.
Dragos_gg
Explorer
Opțiuni
A mers, mi-am pus ulterior și conturile vechi înapoi, mulțumesc
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Cu plăcere!Poți marca ca problema rezolvata.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Găsești linkul de activare aici: https://www.samsung.com/ro/youtube-premium/ (activează acum).

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Dragos_gg
Explorer
Opțiuni
Nu mergea că am incercat linku ăla, dar s-a rezolvat până la urmă
0 Aprecieri