Anul asta am vrut sa-mi iau un telefon premium. I15 sau S24. Am zis sa raman pe Android, asa ca am ales Samsung.
Mi-au placut mult challengeurile din Health, pentru un sedentar cu media 2k pași pe zi, usor ușor incepea sa ma scoata la miscare. Asa ca de vreo luna mi-am luat si o bratara fit3. Entuziasmat, pașii cresteau. Pana ieri, de cand pare ca a aparut un bug, aplicatia de pe mobil suprascrie datele transmise de brățară si reseteaza pașii periodic. Ieri din 10k am ramas cu 3k, azi se tot reseteaza la 100. Am cautat pe net detalii, pare ca altora le-a aparut de mai mult timp problema asta, dar nici o rezolvare. Ma gandeam si la Watch 6. In conditiile astea, in nici un caz. Ușor ușor incep sa fiu tot mai dezamagit de serviciile Samsung. Voi, aveti vreo solutie? In nici un caz aceea de a plimba telefonul mereu dupa mine (bratara nu mai are sens asa). Merci
Mă gândesc că o ștergere a memoriei cache a aplicației Health ar ajuta și poate la brățară un reset. Eu dețin un Watch4 tot de la Samsung de mai bine de 2 ani și sunt mulțumit atât pe partea de fitness, cât și de daily use. Este alegerea ta, în legătură cu faptul că simți că această companie te dezamăgește pentru cat plătești ,și eu am avut momente cu unele probleme dar în mare parte am găsit rezolvări aici pe comunitate sau pe reddit . Și merele sunt acre și au gândăceii lor. Brățara Fit 3 este abia lansată, aș zice că câteva update-uri ar ajuta să remedieze aceste probleme.
Merci, am reinstalat aplicatia si pare ca e ok acum. Dezamagirea a venit cel mai mult din faptul ca fix in ziua aia imi propusesem sa ating 20k pași, eram destul de aproape, dar la final am ramas cu 3k :))
Inainte de reinstall, sync cu contul de Samsung si backup pentru a nu pierde datele.
Stiu, doar ca trackerul e cel care ma pune oarecum in miscare mai constient (alerg mai mult, nu mai iau liftul, ma duc la magazin pe jos, ca sa-mi ating targetul). Și nu neaparat asta, ca au si alte telefoane propriile aplicatii de Health, ci challengeurile (luna asta imi propusesem sa-l termin, mai sunt zile, dar am cam ratat șansa cu problema respectiva ... încercam sa ma tin de o medie :))
Din pacate problema reapare frecvent la câteva zile. Se rezolva cu reinstall aplicatia Health pe telefon si reconectare cu fit3 (implicit reset bratarii), destul de enervant.