Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicatia Good Luck

(Subiect creat la: 08-10-2024 08:47 PM)
291 Vizualizări
AlphaNova
Journeyman
Opțiuni
Eu am descarcat aplicatia Good Lock de pe un site numit "Apk Mirror" si vad ca merge aplicatia, dar cand intru pe aplicatie nu imi apare nimic,eu nu cred ca e ceva normal!

image

1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Incearca cu Fine Lock sau Nice Lock...

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Incearca cu Fine Lock sau Nice Lock...

AlphaNova
Journeyman
Opțiuni
👍
Lianu
Explorer
Opțiuni
Folosirea acestor module afectează cu ceva funcționarea sistemului ?
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Sunt destul de safe. Instalarea din surse externe nu prea e însă.. Trebuie avut grijă cu apkmirror și altele de genul.
Sincer, pe mine personal nu m-a convins nici un modul și le-am dezinstalat.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Este normal deoarece serviciile respectivei aplicatii sunt region locked si RO nu e pe lista.

Alternativele ti le-a oferit colegul

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EneCristianSorin
Explorer
Opțiuni
Tocmai ce am instalat good lock doar ca trebuie sa urmezi mai multi pasi ii zic pe scurt :
1 . O aplicatie de vpn gratis de pe google play store si selectezi si tu londra sau miami ( astea doua aveau viteza cea mai mare la mine )
2 . Scoti cartela din telefon si o lasi scoasa pana la final
3. Ti apasat pe aplicatia samsung store ,apesi pe i din colt dreapta si cauti golire memorie cache.
4.Dupa intri in samsung store downloadezi Good Lock si dupa tot ce se afla in aplicatie in functie de ce vrei sa folosesti si dupa ce sa instalat tot poti inchide vpn.ul si poti baga cartela si poti sa folosesti aplicatia fara probleme.

Las link mai jos cu un baiat care explica cum trebuie :

https://youtu.be/gp-w3lfu4Mg?si=iSu8ev__NshPKcu3
TanakaSenshin
Helping Hand
Opțiuni
Mda! Încă ăia care se îmbogățesc și pe spinarea noastră ne consideră lumea a treia. O sută de mii de operațiuni pentru o aplicație pe care să o faci operațională și în România.
Stefan610
Explorer
Opțiuni
Samsung deține monopolul în România, cu aproape jumătate din piața telefoanelor mobile și totuși servicii precum SamsungPay sau aplicații precum GoodLock nu sunt "pregatite" pentru România.