Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Widget pentru Samsung Members?

(Subiect creat la: 09-10-2024 12:21 PM)
143 Vizualizări
TanakaSenshin
Helping Hand
Opțiuni

Deranjez cu o întrebare. Această aplicație ar putea avea in viitor și un widget?

10 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Probabil ca în viitor va avea și widget. Rămâne de văzut ce schimbări va aduce în viitorul apropiat.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ce informatii sa ofere widget-ul?

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ce widget? Oferă mai multe informații, dacă e ceva interesant, ce s-ar putea preta pentru aplicație, putem propune dezvoltatorilor.

TanakaSenshin
Helping Hand
Opțiuni
Acel widget să îmi afișeze convorbirile din anumit/ anumite thread-uri pe care le urmăresc. Exact cum apar la whatsapp. Dacă sunt blocat într-o activitate, arunc un ochi pe widget-ul respectiv și sunt cu informațiile/ noutățile la zi.
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Acel widget să imi afișeze un feed de știri din tehnologie, gen SamMobile în limba română.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pentru asta ai widget-uri cu RSS feed si te poti abona la orice site care are RSS...iti recomand Feedly (link mai jos), este unul din cele mai folosite RSS readere cu o tona de optiuni, are si widget...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devhd.feedly 

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
TanakaSenshin
Helping Hand
Opțiuni
Îl am. Vreau widget strict pentru Samsung Members.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai spus ca vrei sa iti afiseze un feed de stiri. Pt Samsung Members nu este posibil, nu au RSS feed din ce stiu

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
TanakaSenshin
Helping Hand
Opțiuni
Știri din Samsung Members. Poate nu am fost suficient de clar😊
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, am crezut ca te referi la stiri tech la modul general. Asta e o propunere/intrebare pt @EmilianN.... Se poate adauga RSS feed la Comunitate?

0 Aprecieri