Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Good Lock

(Subiect creat la: cu 3 săptămâni în urmă)
256 Vizualizări
DragosGabrielD
Voyager
Opțiuni
Bună ziua! Am o întrebare legata de știrile care au apărut in aceasta perioada legate de aplicatia Good Lock, aceasta va fi disponibila după lansarea One UI 7, doar pe telefoanele care rulează One UI 7 sau dacă ai One UI 6 o poți instala, eu am un Samsung S21 Ultra știu ca va primi One UI 7, dar ma gândeam ca pana o sa primesc softul dacă o pot descarca sau nu
11 Răspunsuri
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
Știrea este că se va lansa o dată cu OneUi 7.
Good look merge pe majoritatea telefoanelor Samsung (mai noi) așa că sigur că îl va suporta și OneUi 6
DragosGabrielD
Voyager
Opțiuni
Bine, multumesc de ajutor! Ma gândeam ca doar dacă ai one UI 7 o poți descarca din Play Store și de asta am intrebat
0 Aprecieri
NaikkoN
SuperStar
Opțiuni
Asta era discriminare, nu că acum nu este că nu e global.
Bine că îi dă drumul și la noi , oricum marea majoritate nici nu știau de el.
DragosGabrielD
Voyager
Opțiuni
Bine, multumesc încă odata
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Aplicația GoodLock va fi disponibilă pentru download în PlayStore, global. Nu văd niciunul motiv să nu funcționeze pe telefoane cu versiuni de Android mai vechi. Din ce am găsit informații, ar funcționa de la Android 8 în sus, dar nu garantez.
În cel mai rău caz, îți va afișa că nu este compatibil cu device-ul tău, când va fi disponibilă.
DragosGabrielD
Voyager
Opțiuni
Bine, multumesc!
BornemisaRaul
Navigator
Opțiuni
Mergea si pe s10+ si inca merge pe s20U, Zflip3 si 5. Funcționează toate modulele.
0 Aprecieri
DragosGabrielD
Voyager
Opțiuni
Bine,multumesc!
0 Aprecieri
Daryus022
First Poster
Opțiuni
Se poate descarca deja actualizarea pe samsung a55 ONE UI7?
0 Aprecieri
costel5837
Troubleshooter
Opțiuni
Dacă se va lansa global, cu siguranță va fi disponibilă și pentru versiunile mai vechi! Eu, de exemplu, dețin un Galaxy A52s 5G cu SIM de Germania și am Good Lock; dețin și un Galaxy S24 Ultra în care țin SIM-ul de România (Digi) și nu am Good Lock încă.
0 Aprecieri
DragosGabrielD
Voyager
Opțiuni
Bine, multumesc de ajutor!