Salut comunitate. M-am gândit sa împărtășesc cu voi experienta reparării unui s6 edge primit la magazin undeva prin ianuarie anu asta. Fără baterie și capac. Având în vedere ca la mine în oraș nu este un service samsung, am zis sa merg la același service ce mi-a schimbat bateria la s10e (nu la primul service ce l-am încercat ca am pățit-o cu ei) ci la al 2 lea unde la făcut foarte bine și bateria tine destul de bine pt 3100mah cât are.Prima luna a fost ok bateria și capacul, după încet încet vad ca capacul se dezlipește și bateria tine undeva la o ora, o ora jumate maxim indiferent pe ce stau sau cât îl încarc, stinganduse singur după acest interval iar dacă îl aprind bateria e 5%. Accubattery îmi indica 26% din baterie după vreo 5 cicluri de încărcare (o sa atașez poza)
Azi l-am luat la lucru gândindu-mă sa îl țin în priza jucând ceva pe GeForce now cât timp nu am clienți și surpriza, după ce sa încălzit am rămas cu capacul aproape în mana, mai e lipit un pic doar în partea de sus...
Bateria sigur e umflata la cum se vede ca din senin nu are cum sa cada capacul.
Oare am avut noroc cu s10e de nu am pățit nimic la acest service? Ca la primul am pățit exact la fel doar ca după 6 luni. Recunosc ca s6 edge e și vechi și poate nici nu se mai găsesc baterii bune la el, dar nici chiar asa de rău nu credeam ca poate fi... am vrut sa îl fac pt design și sa fie la colecție chiar dacă ecranul e spart, asa l-am primit, funcționează tot a el innafara de amprenta. În plus dacă îl yin în priza sau la o baterie externa încă se mișcă binișor chiar dacă suntem în 2023 și se vede bine chiar și asa.
Zilele următoare o sa ma duc cu el înapoi la acel service sa vad ce poate sa-i facă, garanție la baterie e 6 luni din câte știu pe baza bonului. Culmea e ca în aplicația memebers zice ca bateria are încă viata bună😂😂
Ceva păreri sau sa nu îmi mai bat capul deși sa ma duc sa vad ce zice nu ma costa nimic. Mulțumesc pentru atenție!!