Salut dragi colegi! As dori sa va împărtășesc mica experienta de restaurare a lui s6 edge. Poate unii știți din post-uri sau comm ca am unul spart la care nici butoanele nu prea merg și îl foloseam prin gesturi (one Hand Operation). Am zis sa îl repar, sa îl readuc la starea lui de glorie asa ca m-am dus la service, sau uitat băieții la el și ma întreabă:Noi ce sa ii facem la asta? Are cam multe probleme (le-am scris pe o foaie). Apoi mi-au zis ca doar pt ecran trebuie demontat tot iar unul nou original cu rama+butoane ar fi cam 700 lei... Pt un moment, voiam sa renunț dar cum băiatul de la acel service ma știa ca am mai fost în trecut cu s7 edge mi-a propus o alta idee. Cum șefu nu era acolo, mi-a oferit un alt s6 edge pe varianta gold în stare foarte bună (cum sar zice pe flip, se vad urme de folosire) la care singura problema ar fi senzorul de amprenta care nu mai e, e pus alt buton dar e egal cu 0 asta, contează sa meargă. Am dat 300 pt asta în loc de 700 ceea ce zic ca e ok la cum arata și cum merge.
Cel vechi? Mi l-au dat înapoi sa am piese de schimb în caz ca îmi vor trebui, mufă, baterie, placa de baza și ce mai e bun în interior la celalalt adică senzori. Foarte de treaba băiatul.
As dori sa adaug și niște plusuri pe care le am la el și anume:
1. Dimensiunea mai mica îmi place, asta nu înseamnă că nu pot folosi în continuare un note 10+.
2. Ecranul 1440p cu 580ppi se vede foarte clar,fiind și mai mic.
3. Sunetul se aude foarte bine aparent, funcția de uhq upscale funcționează și în plus, la fel ca pe s7 edge are surround si amplificare bass cu tub (o sa las poza cu setările) pe modele samsung de acum nu mai e. Pe mașină la sistem bose (cu subwoofer) se aude chiar mai bine decât s10e (folosesc jack de aia nu note 10+). Aici încă ii mulțumesc lui @RapierXDA pt schema cu lansator aplicații. 4. Dacă îl pot numi avantaj, are bateria originala neschimbata în el și are doar 700 cicluri. Cu ajutorul lui @AlphaBlue o aflu și cata baterie are din postarea lui postata cum sa afli. Un telefon vechi de 9 ani aproape care încă merge bine pt vechimea lui. Sunt curios totuși cât va mai duce bateria dacă are 9 ani😅.
Am făcut-o mai mult din pasiune, deoarece am văzut ca arata foarte fain dacă e făcut cum trebuie, cum e și s7 edge de altfel ca design ai feeling.