Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

stie cineva cum se poate intra în "OneUI Beta Program"

(Subiect creat la: 12-08-2024 01:07 PM)
574 Vizualizări
Windowfluos
Helping Hand
Opțiuni
am un S22 si as vrea sa incerc Android 15 mai devreme decat restul lumi. stie cineva cand este valabil si cum se poate intra cu un telefon din Romania?
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Romania nu participa la programul Beta. Deci oficial nu poti (din Romania). Neoficial sunt metode (daca este disponibil pentru S22) dar aici nu le discutam. Poti cauta pe XDA Developers.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

9 Răspunsuri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Romania nu participa la programul Beta. Deci oficial nu poti (din Romania). Neoficial sunt metode (daca este disponibil pentru S22) dar aici nu le discutam. Poti cauta pe XDA Developers.

Windowfluos
Helping Hand
Opțiuni
sper sa nu trebuiasca sa restez telefonul la setarile din fabrica
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Atunci mai bine asteapta actualizarea oficiala 😁

Windowfluos
Helping Hand
Opțiuni
ok 😐
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da stie cineva de ce nu cauti daca s-a mai discutat subiectul?.... Pt ca eu unul nu.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Windowfluos
Helping Hand
Opțiuni
este o cale pe XDA Developers, dar trebuie resetat telefonul, ce nu vreau sa fac.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Caile de pe XDA se discuta acolo nu aici si nu trebuie resetat nimic.. In plus, ai S22 care nu va intra aproape sigur in programul beta asa incat nu vei avea ce sa instalezi pe el.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Windowfluos
Helping Hand
Opțiuni
mai are doi ani de suport pentru android
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, da, stai, cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun.

Va primi noua versiune de Android... Dar atunci cand iese stabila nu cand este beta. In programul beta se baga de obicei ultima generatie de flagship-uri, eventual cea de dinainte...asta ar insemna seria S24 si S23. Seria S22 va primi noul update dar nu va face parte din beta.