la 12-08-2024 10:07 AM
la 12-08-2024 10:14 AM
12-08-2024 10:30 AM - editat 12-08-2024 10:33 AM
Am avut pe toate de care imi amintesc incepand cu Note 20 Ultra si pana la S24 Ultra...si le-am avut pe toate din fiecare an.
Trebuie sa remarc insa faptul ca S23 Ultra si S24 Ultra se incalzesc mai putin decat variantele anterioare cu Exynos (S23 Ultra mai putin si decat S24 Ultra).
In toate cazurile in care am patit asta, telefonul nu s-a inchis, dar a intrat in throttling, a limitat luminozitatea ecranului, a accelerat descarcarea bateriei, etc...intr-un cuvant, neplacut si de cele mai multe ori imposibil de lucrat pe el.
Totusi, aceasta incalzire s-a datorat unor situatii specifice si nu consider asta neaparat un defect ci o supraincarcare a telefonului. Cele doua situatii mai dese pe care le-am avut ar fi cel de pe plaja/soare puternic in timp ce foloseam telefonul (nu neaparat cu aplicatii solicitante) pt email-uri, poze, filmari, etc si ce-a de-a doua situatie este in masina, la incarcat (wireless) in timp ce este conectat la Android Auto si mergea Waze, se facea streaming audio cu Apple Music si eventual era si foarte cald (cu tot aerul conditionat). In cazul cu masina am avut cateva situatii in care am avut mesaj ca incarcarea se opreste datorita supraincalzirii
Dupa cum vezi, cazurile de mai sus sunt specifice si este oarecum de inteles faptul ca s-a incalzit telefonul, cred ca orice tel in conditii similare face la fel sau mai rau