Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung care se îndoaie

(Subiect creat la: 22-12-2021 07:11 AM)
333 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

eMAG.ro a anunțat recent o listă extinsă de cuvinte și expresii pe care utilizatorii le-au folosit în anul 2021 pentru a căuta produse pe site-ul său.

Cuvântul ”samsung” se află în top 10 căutări din 2021, dar cea mai amuzantă interogare mi s-a părut aceasta: ”samsung din ala smecher care se indoaie”.

E posibil ca cine a folosit această căutare să se fi gândit la Galaxy Z Fold3 5G   sau Galaxy Z Flip3 5G , pentru că sunt telefoane pliabile, dar primul meu gând, când am citit expresia cu care s-a căutat pe eMAG, a fost un telefon care se poate îndoi ca un cauciuc, gumos, elastic. Din ăsta nu știu dacă s-a făcut până acum, dar nu m-aș mira să apară și așa ceva. Tastaturi pentru computer care se împachetează există deja, nu?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
1 Răspuns
PACRi
Maestro
Opțiuni
Da. Tastatura din aia care se ruleaza am avut si eu.. ca o curiozitate am cumparat-o.. doar ca nu ma impacam cu feedbak-ul tastarii.. nu ma impacam cu cauciucul de pe taste.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.