Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

După 3 luni de s6 edge reparat la un service de "oras".

(Subiect creat la: 19-05-2023 03:14 PM)
542 Vizualizări
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut comunitate. M-am gândit sa împărtășesc cu voi experienta reparării unui s6 edge primit la magazin undeva prin ianuarie anu asta. Fără baterie și capac. Având în vedere ca la mine în oraș nu este un service samsung, am zis sa merg la același service ce mi-a schimbat bateria la s10e (nu la primul service ce l-am încercat ca am pățit-o cu ei) ci la al 2 lea unde la făcut foarte bine și bateria tine destul de bine pt 3100mah cât are.
Prima luna a fost ok bateria și capacul, după încet încet vad ca capacul se dezlipește și bateria tine undeva la o ora, o ora jumate maxim indiferent pe ce stau sau cât îl încarc, stinganduse singur după acest interval iar dacă îl aprind bateria e 5%. Accubattery îmi indica 26% din baterie după vreo 5 cicluri de încărcare (o sa atașez poza)
Azi l-am luat la lucru gândindu-mă sa îl țin în priza jucând ceva pe GeForce now cât timp nu am clienți și surpriza, după ce sa încălzit am rămas cu capacul aproape în mana, mai e lipit un pic doar în partea de sus...

image

image

image

Bateria sigur e umflata la cum se vede ca din senin nu are cum sa cada capacul.
Oare am avut noroc cu s10e de nu am pățit nimic la acest service? Ca la primul am pățit exact la fel doar ca după 6 luni. Recunosc ca s6 edge e și vechi și poate nici nu se mai găsesc baterii bune la el, dar nici chiar asa de rău nu credeam ca poate fi... am vrut sa îl fac pt design și sa fie la colecție chiar dacă ecranul e spart, asa l-am primit, funcționează tot a el innafara de amprenta. În plus dacă îl yin în priza sau la o baterie externa încă se mișcă binișor chiar dacă suntem în 2023 și se vede bine chiar și asa.
Zilele următoare o sa ma duc cu el înapoi la acel service sa vad ce poate sa-i facă, garanție la baterie e 6 luni din câte știu pe baza bonului. Culmea e ca în aplicația memebers zice ca bateria are încă viata bună😂😂
Ceva păreri sau sa nu îmi mai bat capul deși sa ma duc sa vad ce zice nu ma costa nimic. Mulțumesc pentru atenție!! 
24 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Calitate proasta, probabil nu se mai găsesc nici piese originale pentru S6.,dar la tine cred ca a pus piese compatibile pentru el.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Bateria e de s6 edge originala, apoi cine știe de când e fabricata ca dacă era noua sigur nu ajungea asa în 3 luni, o fi fost tot una de pe alt telefon din 2015. Modelul de fata e fabricat în 2017.20230519_161927_593_1684502369.jpg
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Atunci de ce în aplicație iti arata ca fiind bună,când la tine arata ca fiind umflata si puscata din telefon 🤣
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Bună întrebare, în ambele aplicații zice ca e buna(members și devcheck) doar accubattery zice ca are 26% din capacitate. Măcar în devcheck se vad ciclurile de încărcare însă ele au rămas asa după montarea bateriei, nu s-a resetat. Mai am un s7 edge care zice ca e bad în members dar nu se observa deloc, accubatery zicând ca mai are 70% și e cea originala încă în el.20230519_164612_594_1684503973.jpg20230519_164703_595_1684504024.jpg
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Deci nici o aplicatie nu masoara corect,eu cel puțin nu am incredere în ele,si sunt foarte multe în Magazin Play
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Uite, acum ca sunt acasa scriu de pe s7 edge si zice bad, însă nu se simte. Tot pot scoate lejer 5h sot pe el, fără jocuri. Insta si yt, chiar dacă accubattery zice ca are încă 70% si e originala în el. Alt exemplu ar fi vechiul j5 17 al mamei, încă scoate 8h sot lejer cu yt fb Insta jocuri iar accubattery zice ca mai are 83%. Si dori sunt vechi deja bateriile 5 6 ani.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Te cred ,dar nu stiu ce sa zic cu aplicatiile astea
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Plus ca acum sta la încărcat de o ora, avea 64 atunci acum are 77 abia... nici nu ajunge la suta uneori numa se menține. Dacă e sa se încarce pana la 100 durează undeva la 30 min 40, mai iute ca astea moderne😂😂 și asta fără încărcare rapida
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Aruncă-l
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
De ce? O fi el vechi dar pt colecție e bun si asa cat timp e functional, înafară de baterie care e jale rău si mi-ar parea rau sa il las asa.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Doar ca sa-l ți în sertar e bun! Ce faci cu un telefon cu bateria umflată,ecranul spart și care îl ți non stop în priză? E daună totală!E pierdere de bani lăsarea în service, părerea mea.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nu au trecut încă acele 6 luni de la schimbare, unde mia zis ca daca nu tine bine il pot aduce inapoi sa puna alta baterie. Chiar dacă nu se mai găsesc noi cu 100% capacitate macar ceva de doamne ajuta trebuie să mai fie. Uite un s7 edge cu bateria originala încă are 70% în accubattery si tine bine si asa.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Sunt telefoane faine nu zic, dar sunt prea bătrâne deja depășite. Eu nu mi-as mai pierde vremea și banii cu ele . Asa mai bine iei de pe Flip.ro ca sigur sunt și sigur nu sunt în starea asta dacă Îți place modelul. Cat te-a costat schimbatul bateriei?
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Pe flip nu mai găsești s6 7 si cred ca si 8 deja. Da starea lor e mult mai bună decât la acest s6 edge. Bateria a fost 120 lei.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Am văzut și eu ca nu mai sunt. Pe mp store.ro sa te uiți ca poate au.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Orice acumulator, indiferent dacă este utilizat sau nu își păstrează proprietățile in stare optimă timp de 3 ani de la data fabricației, capacitatea nominală pentru care a fost proiectat ! După acea perioadă performanțele scad ! Este vorba despre orice tip de acumulator, nu doar pentru smartphone ! Legile fizicii, nu ai ce să-i faci !
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Sigur a pus una veche. Am fost din nou cu el, ia pus una bună și merge fara probleme.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Vezi că "dacă vrei cu adevărat, poți", aici este vorba despre cei de la respectivul service! ! Mai încearcă și ei să profite câteodată, dacă le și merge !
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nu le-a mers că era încă în acea garanție de 6 luni. Deci au schimbat-o gratis.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Foarte bine, însă dacă este o persoană cu mai puține aptitudini tehnice sau dotată mai slab la capitolul intelect propriu, atunci le funcționează trucul ! Cică "Atenție la neatenție !", dar în cazuri de genul ăsta se numește profit de buna incredere a clientului, ceea ce nu este deloc in regulă !
0 Aprecieri