Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot abonamentu T-Mobile

(Temat utworzony: miesiąc temu)
118 Wyświetlenia
Kanka93
First Poster
Opcje
Brak formularza aby zgłosić zakup telefonu i otrzymać zwrot rocznego abonamentu. Czy ktoś również miał taki problem? Gdzie to zgłosić? 
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@natka57575, w takim razie kontaktuj się z Organizatorem promocji w opisany przeze mnie sposób.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

natka57575
First Poster
Opcje
Zrobiłam to w piątek, nadal czekam na odpowiedź. Mają na nią 14 dni. Do tej pory może wyczerpać się pula
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@natka57575, moim zdaniem nie wyczerpie się, a odpisują zazwyczaj o wiele szybciej, niż 14 dni. Daj znać, jak dostaniesz odpowiedź.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Recie50
Journeyman
Opcje
Ja od 2 tyg walczę z firmą ktora ogarnia ta promocje.Najpierw kilka dni minęło zanim odpisali ,kazali wysłać fv i imei. Minął kolejny tydz
Dzisiaj ponownie napisalam czy mam to uznać za przyjęcie do uznania promocji to dostalam odpowiedz ze w ciągu 48 h będzie dodany baner.A finalnie sie okaże że pula nagród wyczerpana.Dzialanie celowe ?
0 Like
Recie50
Journeyman
Opcje
Mi także pokazuje sie komunikat o wyczerpanej puli nagród ale ja od 20 marca wysyłałam im powiadomienia zeby dodali baner
Minęło 11 dni i to nie z mojej winy.Jak udało sie Tobie zarejestrować zakup mimo wszystko?
0 Like
Papryk11
First Poster
Opcje

Nie można wypełnić formularza w aplikacji samsung members. Po kliknięciu w wypełnij formularz jest informacja maxparticipants - osiągnięto maksymalną liczbę zgłoszeń w ramach promocji. Coś wiadomo co z tym problemem?

0 Like
TensorNishruu
First Poster
Opcje
Też mam ten problem, pomimo że zapewniano mnie że i tak dostanę zwrot
0 Like
Zonniak
Hotshot
Opcje
Witam
W takim razie możliwe że osiągnięto maxymalną liczbę zgłoszeń. Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej zadzwoń na infolinię samsunga.

Pozdrawiam
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Papryk11@TensorNishruuskontaktujcie się z Organizatorem promocji poprzez maila podanego w Regulaminie promocji, będą w stanie potwierdzić, czy rzeczywiście wyczerpał się limit, czy jest to zwykły błąd formularza, który zostanie naprawiony.

Witaj na Forum Samsung!

Papryk11
First Poster
Opcje

Nie było mowy o żadnych limitach...

0 Like