Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung odkup - warto? Bezpiecznie?

(Temat utworzony: 13-02-2022 10:19 PM)
12102 Wyświetlenia
AnnMarii
Pioneer
Opcje
Hej, zamówiłam s22+ w ramach przedsprzedaży i teraz zastanawiam się nad tym co zrobić z moim obecnym s9 i czy skorzystać z opcji odkupu. Korzystaliście już z tej opcji? Warto skorzystać? Kwoty podane na stronie odkupu są faktycznymi, które są wypłacane? I przede wszystkim czy mogę spać spokojnie, że wyślę im telefon i otrzymam za niego obiecane pieniądze? 
116 Odpowiedzi
125angelika125
Apprentice
Opcje

Nie wiem dlaczego Ci tak mało wyszło ale ja oddawałam w marcu S8 ze zbitym ekranem i dostałam 460 zł , pieniążki już doszły 

0 Like
agga47
First Poster
Opcje
A ile dostałaś za telefon zwrotu ? Mi powiwdziwli ,że za s20fe 1250 zł doatane przy podpusanou umowy
0 Like
Members_kbt3QQO
First Poster
Opcje

@OleksiiA Witam czy można by było prosic o pomoc z programem odkup ?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_kbt3QQO, Napisz z czym dokładnie masz problem.

Members_kbt3QQO
First Poster
Opcje

Chodzi o program odkup przy foldach 5  i firma co to robi to Foxway  od 2 miesiecy cisza na maile nie odpowiadaja a pieniedzy brak i starego telefonu tez

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_kbt3QQO, cześć! Wyślij do mnie na priv swoje imię oraz nazwisko, adres mailowy, który podawałeś w zgłoszeniu oraz dane starego (które pamiętasz) i nowego urządzenia, czyli model, IMEI.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Members_kbt3QQO
First Poster
Opcje

A podpowiesz jak ty na priw pisac

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_kbt3QQO, ależ oczywiście, tu masz rozpisane krok po kroku jak to zrobić w każdy możliwy sposób: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-wys%C5%82a%C4%87-wiadomo%C5...

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

blindobserver
First Poster
Opcje
Cześć. Wiecie może jak długo może być rozpatrywany zwrot pieniędzy? Zgłoszenie wysłałem w lipcu, dostałem maila zwrotnego, status dla mojego zgłoszenia to zarejestrowany. We wrześniu napisałem do nich maila, potwierdzili, że smartfon który im odesłałem w ramach tego odkupu jest u nich w Estonii. I znowu cisza. Na kolejnego maila już nie odpisali.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@blindobserver, powiedz, o której dokładnie promocji mówisz, jakie urządzenie wówczas zostało zakupione? Kiedy wysyłałeś ostatnie zapytanie?

Witaj na Forum Samsung!