Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rodzina Samsung Galaxy S25 w zestawie z Galaxy Buds3 Pro z limitowaną liczbą 7410 nagród

(Temat utworzony: tydzień temu)
353 Wyświetlenia
Prosiaczek84
First Poster
Opcje

Witam nie mogę znaleźć baneru promocjnego by wypełnić formularz.

Proszę o pomoc.
0 Like
7 Odpowiedzi
Dlor
First Poster
Opcje
Ja też nie mogę znaleźć
0 Like
mmick
First Poster
Opcje
U mnie pojawił się chyba po godzinie od uruchomienia telefonu.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Prosiaczek84@Dlor, jeśli smartfon został zakupiony w odpowiednim sklepie i terminie zaznaczonym w Regulaminie (https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/pl/regulaminy_2025/Regulamin_Bundle-Offer-Galax...), to wykonajcie następujące czynności: sprawdźcie, czy zaznaczone zostały biuletyny w ustawieniach Samsung Members (kliknij Konto Samsung > Bezpieczeństwo i prywatność > Oferty specjalne i biuletyny). Wylogujcie się i zaloguj na konto Samsung w aplikacji Samsung Members. Następnie uruchomcie ponownie urządzenie. Jeśli w ciągu 24h od tych czynności baner się nie pojawi w zakładce Korzyści w aplikacji Samsung Members (warto sprawdzić całą zakładkę, baner może być na samym dole), skontaktujcie się z Organizatorem promocji poprzez maila podanego w Regulaminie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

sebekk2409
First Poster
Opcje
Witam. Kupiłem wczoraj samsunga s25. Moje pytanie gdzie znajdę formularz, który trzeba wypełnić żeby dostać sluchawki ??
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sebekk2409, W aplikacji Samsung Members powinien pojawić się stosowny baner promocyjny. Po jego kliknięciu zostaniesz przekierowany do formularza.

https://www.samsung.com/pl/campaign/audio-sound/promocja-galaxybuds/

ggosia
First Poster
Opcje
W którym miejscu w members znajdę formularz zgłoszeniowy- promocja dot. słuchawek do zakupu s25+
0 Like
Cz3rnuszek
Explorer
Opcje
Aby znaleźć formularz zgłoszeniowy w Samsung Members dla promocji na słuchawki do zakupu S25+, wykonaj następujące kroki:
* Upewnij się, że masz aplikację Samsung Members: Jeśli nie masz jej jeszcze zainstalowanej, pobierz ją ze sklepu Galaxy Store lub Google Play Store.
* Zaloguj się do aplikacji: Otwórz aplikację Samsung Members i zaloguj się na swoje konto Samsung. Upewnij się, że używasz tego samego konta, które było użyte podczas zakupu telefonu.
* Sprawdź dostępność promocji: W aplikacji Samsung Members poszukaj banera lub sekcji poświęconej promocji na słuchawki Galaxy Buds3 Pro do zakupu Galaxy S25. Kliknij na baner lub sekcję, aby przejść do szczegółów promocji.
* Znajdź formularz zgłoszeniowy: W szczegółach promocji powinien znajdować się link lub przycisk prowadzący do formularza zgłoszeniowego. Formularz może być również dostępny w oddzielnej sekcji aplikacji, np. w zakładce "Korzyści" lub "Promocje".
* Wypełnij formularz: Wypełnij formularz zgłoszeniowy, podając wymagane dane, takie jak numer IMEI telefonu, dowód zakupu i dane osobowe. Upewnij się, że wszystkie informacje są poprawne i zgodne z warunkami promocji.
* Wyślij zgłoszenie: Po wypełnieniu formularza, wyślij zgłoszenie zgodnie z instrukcjami podanymi w aplikacji.
Dodatkowe informacje:
* Termin zgłoszeń: Upewnij się, że składasz zgłoszenie w terminie określonym w regulaminie promocji.
* Dowód zakupu: Przygotuj dowód zakupu telefonu Galaxy S25, ponieważ będzie on wymagany podczas wypełniania formularza.
* Regulamin promocji: Przed złożeniem zgłoszenia, zapoznaj się z regulaminem promocji, aby upewnić się, że spełniasz wszystkie warunki.
Jeśli masz problemy ze znalezieniem formularza zgłoszeniowego lub masz pytania dotyczące promocji, skontaktuj się z działem obsługi klienta Samsung.
0 Like