W tym roku oferta promocyjna związana z Przedsprzedażą została znacznie uproszczona. Obyło się bez skomplikowanych procesów i zawiłych... Wyświetl post
Sprawdź swoje korzyści
Custom List Message Item |
---|
W tym roku oferta promocyjna związana z Przedsprzedażą została znacznie uproszczona. Obyło się bez skomplikowanych procesów i zawiłych... Wyświetl post |
Samsung Rewards to program lojalnościowy, który wynagradza klientów kupujących na samsung.pl. Od dziś możecie korzystać z benefitów w... Wyświetl post |
W tym artykule opieram się o promocję Kup Galaxy Buds2 Pro i zyskaj 250 zł zwrotu na konto jednak instrukcja ma zastosowanie we wszystkich... Wyświetl post |
Witam zakupiłam Samsung galaxy s24 fe jest promocja że przy zakupie tego telefonu można dostać słuchawki ale gdy wchodzę w baner pisze ' kup... Wyświetl post |
Witam,czy wie może ktoś jak dalsze kroki wyglądają, wystawiłam opinie, dodałam zdjęcia i 2 zdania z #, w sobotę zgodnie z poleceniem , podczas... Wyświetl post Ja czekałem chyba 3 tyg na maila z potwierdzeniem ze spełniłem warunki zwrotu za odkurzacz. Przelew ... Wyświetl post |
Kupiłem s25, jak mogę zdobyć galaxy watch 6? Nie mogę odszukać baneru promocyjnego. Czy ktoś może mi pomóc? Wyświetl post |
Dzień dobry, Kupiłam samsunga s25 z oficjalnego sklepu samsunga w terminie promocji. Podczas zakupów widniał baner, ze mogę... Wyświetl post Opinie w necie o agencji Smolar niestety nie są pochlebne. To wszystko wygląda na niepoważną grę na ... Wyświetl post |
Drodzy uzytkownicy, przestrzegam na swoim przykładzie przed korzystaniem z programu odkupu oferowanego przez firmę zewnętrzną, z którą wspopracuje... Wyświetl post |
Witam, Zakupiłem Galaxy Tab S10 FE w wersji WiFi i nie potrafię znaleźć linku do wypełnienia formularza promocyjnego tzn. wchodząc na... Wyświetl post |
Witam czy ktoś wie kiedy jakąś promocja na telefon s24 ultra i na jakich stronach kupic telefon czy na allegro ? Bo tam są najtańsze dziękuję. Wyświetl post Przed zakupem na allegro radzę zapytać sprzedawcę, czy telefon pochodzi z polskiej dystrybucji. Tele... Wyświetl post |
Witam. Po zakupie telefonu A36 w zakładce korzyści nic nie miałem odnośnie odbioru słuchawek. Mija 3 tydzień Czy jest jakiś sposób... Wyświetl post |
Witam kupiłam odkurzacz pionowy Samsung jet85 complete zgłosiłam na stronie Samsung o zwrot 300 zł wszystko było wypełnione niestety coś źle... Wyświetl post @Members_IV9iBOI Jasne! Musisz kontaktować się z obsługą tej promocji, ale kontakt tam jest tylko ma... Wyświetl post |
Witam, Czy istnieje jeszcze możliwość skorzystania z Cashback za zakup telewizor + soundbar. Zakup 28.04.2025, w opisie promocji miałem czas 14... Wyświetl post @Omad2024 Na wypełnienie masz 14 dni od zakończenia promocji - czyli do 12 maja.Tutaj masz regulamin... Wyświetl post |
Hej, kupiłam z flip 6 w wyznaczonym terminie, uruchomiłam po raz pierwszy jeszcze w kwietniu. Do dziś nie mam baneru z promocją. Zrestartowałam... Wyświetl post |
Dołączam do rzeszy oszukanych przez współpracującą z Samsung Polska spółkę zajmującą się organizacją odkupu sprzętów w akcjach promocyjnych -... Wyświetl post Niestety też miałam przykrą przyjemność kontaktu z Foway.com. wycena na stronie 2000 za Flip 5 a oni... Wyświetl post |
Samsung Rewards to program lojalnościowy, który wynagradza klientów kupujących na samsung.pl. Od dziś możecie korzystać z benefitów w... Wyświetl post |
Witam wszystkich, Niestety swoją przygodę z Samsung Community muszę rozpocząć od problemów związanych z programem Odkup i firmą Foxway. ... Wyświetl post Odświeżę temat, może komuś się to przyda. Po zgłoszeniu tematu na infolinii, wytknięciu kilku narusz... Wyświetl post |
Dzień dobry. Ostatnio skorzystałem z promocji filmowy duet przy zakupie Telewizora i soundbary firmy Samsung. Uzupełniłem zgłoszenie... Wyświetl post Zgłoszenie zostało zarejestrowane w systemie, nie może być uzupełnione z winy leżącej po stronie org... Wyświetl post |
Nie polecam promocji: - zwrot na kartę: długi czas o zekiwania na decyzję, następnie podanie danych wrażliwych, kolejny czas oczekiwania ... Wyświetl post Dobrze ze Ty korzystasz z wszystkich promocji i jesteś bardzo ogarnięty. Tylko jedno pytanie. Skoro ... Wyświetl post |
gdzie znajdę formularz zgłoszeniowy do tej promocji? Wyświetl post @Kamilka00, Promocja Kup Galaxy A55 i otrzymaj Galaxy Buds2 Pro zakończyła się 12.01.2025. Wyświetl post |
Kupiłem s24 z opcją zwrot 700 zł. Baneru nie ma..... Wyświetl post |
Witam. Mam problem z rejestracją promocji. Na drugiej stronie po wpisaniu 11 znaków z numeru seryjnego wyskakuje błąd że trzeba 15 znaków ale... Wyświetl post |
Dzień dobry, Chciałem skorzystać z promocji Samsung Odkup dla Galaxy S25. Do 6 kwietnia zgodnie z regulaminem pobrałem i zapisałem... Wyświetl post |