Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung s25 zwrot na kartę

(Temat utworzony: 29-04-2025 04:02 PM)
136 Wyświetlenia
dzj
Explorer
Opcje
Dzień dobry, 

Kupiłam samsunga s25 z oficjalnego sklepu samsunga w terminie promocji. Podczas zakupów widniał baner, ze mogę skorzystać z promocji zwrot na kartę. Byla informacja ze s25 w kolodze zielonym bedzie wysyłany po 2 maja. Jednak po dokonaniu płatności w mailu otrzymałam informację, że planowana data doręczenia telefonu to 5 maj, a w regulaminie jest napisane, ze do 4 maja trzeba aktywować telefon...

Aktualny status zamówienia to : zamówienie spakowane.

Pisałam z samsungiem, to kazal napisać do smolara, tak tez zrobiłam, ale smolar ma 14 dni na odpowiedź.

Samsung w komentarzach na fb odpisał mi, ze kazdy model s25 zakupiony w terminie Może brać udzial w promocji, jednak regulamin ma date 4 maja.

Czy moze byl / jest ktoś w podobnej sytuacji ?
Czy moze ta data 5 maj jest tylko data orientacyjna, skoro zamówienie jest juz spakowane?
People651
Pioneer
Opcje
Czy wie ktoś, dlaczego podczas wklepywania danych ze zwrotu na karte, samsung wypytuje o dane wrażliwe tzn.pesel, seria oraz nr.dowodu osob. data wydanie i data ważności w/w dokumentu? Po co im takie dane? Czy to jest legalne i bezpieczne?
0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Chcesz zwrot???. Musisz wklepać.
0 Like
People651
Pioneer
Opcje
To wiem...tylko po co im te dane wrażliwe? Data wydania dowodu i ważność dowodu? Po co ?
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@People651 To nie Samsung, lecz Planet Pay, czyli wystawca karty płatniczej potrzebuje tych danych, ponieważ odpowiada przed Komisją Nadzoru Finansowego i musi przestrzegać zapisów Ustawy o usługach płatniczych w zakresie zapobiegania oszustwom związanym z obsługiwanymi usługami płatniczymi. Jest to nie tylko legalne, ale nawet niezbędne do wydania nagrody promocyjnej w zagwarantowanej formie. Odpowiedzi na swoje pytania znajdziesz w regulaminie aplikacji Zwrot na Kartę, który zaakceptowałeś na pierwszym ekranie tej aplikacji. Poniżej link:

https://itcard.pl/storage/app/uploads/public/667/d84/8fc/667d848fc0441275059732.pdf 

Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Po to żeby dostać ZWROT
0 Like
People651
Pioneer
Opcje
Ok, dzięki za dogłębne wyjaśnienie mi tego wszystkiego 😀👍🍺
Lukaszp25
Journeyman
Opcje
Ile czekaliście w aplikacji ,,zwrot na karte" na odblokowanie środków z promocji 

0 Like
Maksim_Y_
First Poster
Opcje

Dzień dobry.

Otrzymałem e-mail z kodem dla aplikacji Samsung Zwrot na kartę. Zacząłem uzupełniać dane, ale na etapie wprowadzania danych osobowych wyskakuje błąd, że seria lub numer paszportu są niepoprawne. Sprawdzałem dane kilka razy. Czy ktoś się z tym spotkał? Co robić?

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Maksim_Y_ Musisz się kontaktować z reklamacjami i obsługą tej promocji. W której dokładnie promocji brałeś udział? Jeżeli to jest kwietniowy zwrot 500 złotych na kartę za zakup S25 to mail jest następujący:

zwrots25@promo.smolar.pl

Opisz tam dokładnie problem, załącz jakiś zrzut ekranu i może zdjęcie dowodu zakupu. Na pewno coś na to poradzą.

PaulinaEM
First Poster
Opcje
Dzień dobry ile trzeba czekać na Waszą odpowiedź ? Telefon zarejestrowany 25 kwietnia
0 Like