Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[Promocja] Zwrot do 800 zł za zakup tabletów Galaxy S7/S7+/S6 Lite!

(Temat utworzony: 17-05-2021 03:45 PM)
1284 Wyświetlenia
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

tablet1.png

Hej! Jeszcze więcej pieniędzy na konto przy zakupie Tab S7/S7+/S6 Lite! Nabywając wybrane modele tabletów Galaxy w terminie od 17.05 do 06.06.2021 r., możesz otrzymać do 800 zł zwrotu. 💰

Jak wziąć udział w promocji? 🤔

1. Kup wybrane urządzenie Galaxy Tab S7/S7+/S6 Lite w okresie od 17.05.2021 do 06.06.2021 r. u partnerów handlowych (lista w Regulaminie).

2. Aktywuj swoje urządzenie do 09.06.2021 r. poprzez uruchomienie tabletu na terytorium Polski wraz z dostępem do Internetu. Następnie zaloguj się do aplikacji Samsung Members na swoim nowym tablecie.

3. Wypełnij poprawnie formularz zgłoszeniowy w terminie do 09.06.2021 r. Załącz dowód zakupu oraz wpisz numer konta bankowego.

4. Po pozytywnej weryfikacji zgłoszenia otrzymasz 800 zł zwrotu dla Galaxy Tab S7+, 600 zł zwrotu dla Galaxy Tab S7 oraz 300 zł zwrotu dla Galaxy Tab S6 Lite (pula zwrotów ograniczona). Wypłata nastąpi do 21 dni kalendarzowych od dnia potwierdzenia poprawności zgłoszenia do promocji.

Ważne informacje

• Każdy dowód zakupu może być zgłoszony w ramach promocji tylko jeden raz.
  • Przy udziale w promocji liczy się data zakupu lub złożenia zamówienia w przypadku kupna przez sklep internetowy, data aktywacji urządzenia oraz data zgłoszenia formularza.
  • Lista partnerów promocji znajduje się w Regulaminie.
  • Pula zwrotów ograniczona.

Kroki w Samsung Members

tablet2.png

Przydatne linki

Strona promocji

Regulamin promocji

FAQ

Lista modeli

Reklamacje

Wszelkie reklamacje należy składać do 30.06.2021 r.:

a) pocztą elektroniczną na adres premiagalaxy@smolar.pl,

b) w formie pisemnej na adres: Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa sp. z o.o., ul. Inżynierska, nr 15, 93-569 Łódź z dopiskiem "Premia Galaxy, Galaxy Tab S7, Tab S7+, S6 Lite".

Reklamacje będą rozpatrywane w terminie do 14 dni kalendarzowych od dnia otrzymania reklamacji przez Organizatora.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

33 Odpowiedzi
Malinowy
Pioneer
Opcje
Czy ktoś z was miał może problem z formularzem? Kupiłem tablet tabs7+ WiFi 128 GB. Po uruchomieniu i zarejestrowaniu po 3h pojawiła się wiadomość w zakładce korzyści. Uzupełniam 1 stronę, przechodzę dalej a tam info ze nie przysługuje mi zwrotu i wymieniona nazwą mojego tabletu...

image

Sprawę zgłosiłem ale nie wiem co to da... może ktoś miał taki problem?
0 Like
Malinowy
Pioneer
Opcje
A może to oznacza że ilość nagród przeznaczona na ten model (300 szt) się wyczerpała?
Marcelina07
Journeyman
Opcje
Mam Pytanie gdzie
jest ten formulaż?
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
@Malinowy Gdzie zakupiłeś ten tablet? W jakim sklepie?
0 Like
Malinowy
Pioneer
Opcje
Wchodząc w Members jest zakładka korzyści. Jeśli twój model urządzenia spełnia warunki promocji to pojawi się taki kafelek, zwykle do 24h. Wchodząc klikasz na "wypełnij formularz"
Malinowy
Pioneer
Opcje
Rtv euro agd
Malinowy
Pioneer
Opcje
Kupujac go przez internet był baner informujący o promocji
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Malinowy 

W takim wypadku zgłoś reklamację wysyłając wiadomość e-mail na adres: premiagalaxy@smolar.pl

Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
To nie wiem. Być może faktycznie wyczerpała się p-u-l-a nagród. Rtv Euro Agd jest na liście partnerów.
0 Like