Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kup smartfon z serii Galaxy S23 lub Galaxy S22 i otrzymaj Galaxy Buds2 Pro w prezencie

(Temat utworzony: 14-09-2023 05:29 PM)
9946 Wyświetlenia
arekfoto
Student
Opcje

Cześć, kupiłem s23 ultra i w promocji była akcją na buda2 pro. W samsung memberships należy kliknąć w baner promocyjny i zarejestrować się. Nie mogę tego baneru znaleźć. Gdzie on jest?

303 Odpowiedzi
rafałszala
Student
Opcje
Witam 

Chciałem się zapytać czy ktoś już dostał słuchawki galaxy buds 2 w ramach zakupu galaxy s23?
0 Like
OGKubaa
First Poster
Opcje
Podpinam się pod pytanie, kupiłem S23+, a w aplikacji members nie mam nic, że mogę odebrać Budsy 2 pro
0 Like
BS86
Journeyman
Opcje
Ja wysłałem zgłoszenie 10 dni temu. Jak na razie cisza. Niby maja do 14 dni kalendarzowych żeby dać odpowiedź.
0 Like
Ciabaki
Student
Opcje
A jak znalazłeś baner, w który trzeba kliknąć?
0 Like
rafałszala
Student
Opcje
Jak masz zakładkę "odkrywanie" w lewym dolnym rogu tej aplikacji na której jesteśmy, jest to chyba strona główna na której pojawiają się wiadomości o promocjach czy różnych przedsięwzięciach samsung, na samej górze jest około 9 przesuwających się okien, w którymś z nich powinna być informacja o odebraniu słuchawek galaxy buds 2
BS86
Journeyman
Opcje
Ja wszedłem w korzyści, a tam na samym dole jest odnośnik do promki z słuchawkami Screenshot_20230925_143259_Samsung Members.jpg
Ciabaki
Student
Opcje
Dzięki! :smiling-face:
0 Like
diwiks
First Poster
Opcje
Dzisiaj zakupiłem telefon i nie posiadam tej opcji co ty na zamieszczonym ss
0 Like
Mateuzz
First Poster
Opcje
Witam,

Odebrał ktoś już swoje Buds'2 Pro z promocji zakupowej S23 i może podzielić się informacją o czasie w jakim je otrzymał od momentu złożenia formularza? 

Pozdrawiam. 😄
0 Like
Damiank2
Pioneer
Opcje
Widzę że nie tylko z zegarkami cosik nie tak
0 Like