Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Kup smartfon z serii Galaxy S23 i otrzymaj do 700 zł zwrotu na przedpłaconej karcie Visa w Portfelu Google

(Temat utworzony: 01-07-2023 12:46 PM)
179 Wyświetlenia
andrzej12
Journeyman
Opcje

Zakupiłem telefon s23 ultra kilka dni temu i jeszcze nie otrzymałem kodu zwrot 700zl coś muszę zrobić żeby otrzymać kod ?

334 Odpowiedzi
LukaszWolski
First Poster
Opcje
Mi też zniknął baner z informacją, że po 14 dniach otrzymam kod. Kodu też nie mam
0 Like
LukaszWolski
First Poster
Opcje
Zniknął po 14 dniach
0 Like
Deputy
Apprentice
Opcje
Mi też zniknął dzisiaj, właśnie dzisiaj mija 14 dni
0 Like
skolsiwo
Voyager
Opcje
To jak Ci się nie pojawi kod do 48 godzin od zniknięcia tamtego, to pisz mail na podane adresy e-mail, albo zadzwoń, to będzie szybsza opcja, bo mailowo odpowiadają zwykle do 24h.
Voyager
Opcje
Ile dni temu Co zniknął baner? Jak ponad 48h, to zadzwoń na ponadto numer (w weekendy nie pracują), albo napisz mail.
Student
Opcje
28 czerwca jeszcze był.
0 Like
LukaszWolski
First Poster
Opcje
Wczoraj byl 14 dzień. A po północy zniknął baner.
0 Like
skolsiwo
Voyager
Opcje
Więc jak do poniedziałku Ci się nie pojawi nowy z kodem, to pisz albo dzwoń do organizatora.
Pamiętaj tylko, żeby sprawdzać w "Korzyściach", bo może być na samym dole.
Voyager
Opcje
To prawidłowo. Więc jeśli do poniedziałku nie pojawi Ci się nowy z kodem (sprawdzaj w "Korzyściach", bo może być na samym dole tak jak u mnie był), to wtedy kontaktuj się z organizatorem.
Student
Opcje
Cześć . Dzisiaj odebrałam unikalny kod do zwrotu 700 zł. Otorzyłam aplikację "Zwrot na kartę ", wprowadziłam ten kod. Teraz w aplikację pojawia się plus dodaj kartę, zaakceptowałam regulaminy. Jak chciałam dodać kartę to krzyczy że użyłam kod. I nic dalej się nie dzieje. Nie powinnam otrzymać karty? W międzyczasie zainstalowałam google portfel. Czy może ktoś mi powiedzieć co dalej? Co mam zrobić w aplikacji "Zwrot na kartę"? Z góry dzięki🙂
0 Like