Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kup Galaxy S24 Ultra i zyskaj Galaxy S20 FE 5G

(Temat utworzony: 11-10-2024 01:28 PM)
93 Wyświetlenia
domin76vox
Apprentice
Opcje

Witam 

Czy ktoś korzystał, promocji drugi smartfon gratis przy zakupię S24 Ultra?
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Mystunio, tu masz szczegóły, przede wszystkim ważne jest, kiedy i gdzie zakupiłeś smartfon: https://www.samsung.com/pl/campaign/galaxy-prezent/

@IreneuszD, w przypadku braku baneru należy kontaktować się z Organizatorem promocji poprzez adres mailowy podany w Regulaminie promocji.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

DariuszMul
First Poster
Opcje
Witam.

Kupiłem samsunga w sieci tmobile z uwagi na promocje na drugi tel s23 fe po zalogowaniu w samsung members nie pojawią mi się ta promocja. Jest jedynie promocją na słuchawki i ładowarka z etui.
1 Pytanie. Kiedy pojawi mi się możliwość skorzystania z promocji na drugi tel.
2 Pytanie. Czy można skorzystac z kilku promocji.
0 Like
PROAC
Explorer
Opcje
Promocja pojawi się w ciągu 24h od uruchomienia nowego telefonu z polską kartą SIM, i zalogowaniu się do appki Samsung Members. Więc cierpliwie czekaj na taki baner (dodałem screen w załączniku), wtedy wypełniasz formularz i w ciągu kilku dni otrzymasz maila czy jeszcze coś zostało w puli lub nie. Jeśli zostało, otrzymasz telefon, jeśli nie otrzymasz słuchawki.

Odpowiadając na Twoje pytania:

1. Promocja pojawi się w ciągu 24h, uruchamiaj co jakiś czas apke i patrz czy pojawił się banner promocyjny.

2. Niestety jeden telefon (zakup) = jeden bonus. 😊 🔥1727471189461.jpg
DariuszMul
First Poster
Opcje
Dzięki wielkie!
U mnie wygląda to tak..
Zastanawiałem się czy można odebrać kilka prezentów 😊1727513406034.jpg
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DariuszMul, Niestety nie można. Możesz jedynie wziąć udział w promocjach, do których się kwalifikujesz i które się nie wykluczają.

DariuszMul
First Poster
Opcje
Dobrze więc czekam na pojawienie się kuponu.😊
0 Like
KrisFa
Apprentice
Opcje
Promocja jak najbardziej realna. Wypełniłem formularz i otrzymałem info, że spełniłem warunki i otrzymam kurierem dodatkowy telefon. Czekam na przesyłkę.
miszelin
Explorer
Opcje
Co to za promocja była? Kupiłeś S23 FE czy inny model? Jaki model ma być gratis?
0 Like
DariuszMul
First Poster
Opcje
Przepraszam źle zapisałem kupiłem s24 ultra a drugi tel miał być gratis mianowicie s20 fe.
0 Like
Kaśka1611
Journeyman
Opcje
Witam jaka dzis otrzymałam swoją nagrodę... na oświadczeniu jasno napisane że sprzęt ma być nowy nie otwierany i co .. przyklejona druga naklejka zabezpieczająca a ta pierwsza ewidentnie przerwana niestety już drugi raz biorę udział w promocji Samsunga wcześniej to był odkup i cos jest nie tak więc znowu rozczarowanie.20241011_131251_1000006622_1728645174.jpg
0 Like