Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak prawidłowo przystąpić do promocji Samsung, aby odebrać nagrodę?

(Temat utworzony: 11-01-2019 07:34 AM)
12572 Wyświetlenia
showmeyour__
Voyager
Opcje

Cześć,

Dzisiaj przychodzę do Was z krótką instrukcją poprawnego przystąpienia do promocji organizowanych przez Samsung Electronics Polska. Instrukcja jest uniwersalna, bo wskazuje stałe i niezmienne kroki, które należy wykonać, aby cieszyć się nagrodą w ramach promocji. A wszystkim nam na tym zależy, prawda? :smiling-face:

Gdy już dokonaliśmy zakupu urządzenia u Partnera Handlowego promocji oraz aktywowaliśmy je z polską kartą SIM we wskazanym w regulaminie terminie, to przechodzimy do logowania w aplikacji Samsung Members. I tu mam dla Was wskazówki.

Przystąpienie do Samsung Members odbywa się poprzez logowanie kontem Samsung. Jeżeli takiego konta jeszcze nie posiadasz, to założysz je w tym miejscu. Pamiętaj, aby przy rejestracji podać pełne imię i nazwisko.

Screenshot_20181025-160649_Chrome.jpg     Screenshot_20181025-160708_Chrome.jpg

Jeśli konto jest już gotowe lub zwyczajnie korzystałeś już z tej usługi, to śmiało możesz przejść do zalogowania się w aplikacji Samsung Members. Logowanie odbywa się poprzez menu boczne aplikacji, tak jak na zrzucie ekranu poniżej:

Screenshot_20181025-161115_Samsung Members.jpg     Screenshot_20181025-160854_Samsung Members.jpg

Po logowaniu warto sprawdzić, czy w zakładce Moje produkty (menu boczne) wyświetla się model, z którego aktualnie korzystasz. Produkt dodawany jest automatycznie. Jeżeli jednak nie odnajdziesz swojego smartfona na liście, to należy dodać go ręcznie poprzez przycisk Zarejestruj produkt.

Zarejestrowany produkt będzie podświetlony na niebieskoZarejestrowany produkt będzie podświetlony na niebiesko

Ostatnim krokiem dzielącym nas od pomyślnego skorzystania z promocji jest oznaczenie zgody na otrzymywanie materiałów marketingowych w aplikacji Samsung Members. Udzielenie zgody marketingowej jest niezbędne, aby aplikacja mogła wygenerować nasz kupon. Sprawdzicie to zgodnie ze ścieżką poniżej:

Menu boczne > UstawieniaMenu boczne > Ustawienia     Powiadomienia >Powiadomienia >     Ostatnia pozycja musi być oznaczonaOstatnia pozycja musi być oznaczona

Kupon umożliwiający skorzystanie z promocji udostępniany jest w zakładce Korzyści w panelu głównym aplikacji. Zajrzyj tam po upływie terminu, który jest określony w regulaminie promocji. 

Dla przypomnienia, wszystkie informacje na temat działania promocji oraz jej regulamin zawsze znajdziesz na stronie Najnowsze Promocje Samsung specjalnie dla Ciebie.

Jeśli macie jakieś pytania lub wątpliwości, to jest to idealne miejsce, aby je rozwiać! :smiling-face:

17 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Bardzo dobry poradnik, który wyjaśnia, co trzeba dokładnie zrobić, aby otrzymać kod.:smiling-face:

Sylwia5
Apprentice
Opcje
A jeżeli wszystko to zrobiłam i po 19 dniach kodu dalej nie ma to? Na dział reklamacji napisane i odpowiedzi nie ma. Co można jeszcze zrobić?
0 Like
showmeyour__
Voyager
Opcje

Sylwia, cieszę się, że skorzystałaś z poradnika. Jeżeli urządzenie pracuje na karcie SIM, a kodu nadal nie ma, to warto jeszcze wyczyścić dane aplikacji przez: Ustawienia - Aplikacje - Samsung Members - Domyślna pamięć - Wyczyść dane - restart telefonu. Po tym uruchom apkę i sprawdź, jak wygląda sytuacja.

Administrator ma 14 dni na odpowiedź na reklamację  więc cierpliwie czekaj, na pewno wszystko uda się wyjaśnić :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

0 Like
zarzep
First Poster
Opcje

Cześć,  świetny opis. Szkoda tylko, że w pierwszych materiałach inf. nie wspomniano o włączeniu opcji na zgodę o utrzymywaniu materiałów marketingowych. 

0 Like
100procent
Apprentice
Opcje

W nowej wersji Samsung Members nie widzę zakładki - moje produkty. 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@100procent kliknij w przycisk "Pomoc" - tam się skubańce ukrywają. :winking-face::smiling-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Kasia8
First Poster
Opcje
U mnie nie ma zakładki pomoc:(
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kasia8 czy twoja wersja aplikacji wygląda jak ta na poniższych screenach? Jaki modle telefonu posiadasz i jaką wersję systemu masz zainstalowaną? Jaką masz wersję aplikacji Samsung Members? Czy próbowałaś ją zaktualizować?

sm1.png  sm2.png

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Moodzel
Student
Opcje

W nowej wersji klimacie na "pomoc" i scrolujecie ekran na samą górę tam wyświetla wam się urządzenie przypisane do Samsung memebers. Żeby wyrazić zgodę marketingową lub sprawdzić jej status klikacie na 3 kropki w prawym gornym rogu aplikacji nastepnie klikacie ustawienia.

0 Like