Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kup Galaxy S10 lub S10+ i odbierz Galaxy Watch Active

(Temat utworzony: 16-09-2019 11:08 AM)
3371 Wyświetlenia
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy S10 i S10+ z Galaxy Watch Active 16.09 - 06.10.2019 r.

Dzisiaj wystartowała kolejna promocja dotycząca smartfonów Galaxy S10 oraz Galaxy S10+. Przy zakupie jednego z tych modeli możemy otrzymać zegarek Galaxy Watch Active. Promocją nie jest objęty model Galaxy S10e.

active.PNG

active2.PNG

Jak prawidłowo przystąpić do promocji, aby odebrać nagrodę ?: https://eu.community.samsung.com/t5/Telefony-i-smartfony/Jak-prawid%C5%82owo-przyst%C4%85pi%C4%87-do...

Regulamin promocji: https://stg-images.samsung.com/is/content/samsung/p5/pl/promocje/smartfony/bundle-galaxy/S10_Galaxy_...

Oficjalna strona promocji: https://www.samsung.com/pl/promocje/smartfony/bundle-galaxy/

Lista partnerów handlowych biorących udział w promocji:

1. Orange Polska S.A.
2. P4 Sp. z o.o.
3. Polkomtel Sp. z o.o.
4. T-Mobile S.A
5. RTV EURO AGD (EURO-net Sp. z o.o.)
6. www.oleole.pl (EURO-net Sp. z o.o.)
7. Media Expert (TERG S.A.)
8. www.electro.pl (TERG S.A.)
9. www.avans.pl (TERG S.A.)
10. Media Markt (Media Saturn Holding Polska Sp. z o.o.)
11. NEONET S.A.
12. NEO24.PL Sp. z o.o.
13. Komputronik (Komputronik S.A.)
14. www.karen.pl (Komputronik S.A.)
15. x-kom sp. z o.o.
16. al.to sp. z o.o.
17. Samsung Brandstores oraz www.samsung.com/pl/ (I-Terra Sp. z o.o.)
18. Vobis (I-Terra Sp. z o.o.)
19. Samsung Brandstores (Matrix Media Sp. z o.o.)
20. matrixmedia.pl (Matrix Media Sp. z o.o.)
21. Redcoon.pl Sp. z o.o.
22. Auchan Polska Sp. z o.o.
23. Max Elektro (Galicja Tomaszek Sp. z o.o.)
24. My Center S.A.
25. ALSEN Marketing Sp. z o.o.
26. D-R-O sp. z o.o. sp.k.
27. 4CV Mobile Sp. Z o.o. SP. K

Najczęściej zadawane pytanie oraz porady:

1.Kiedy pojawi się baner promocyjny w aplikacji Samsung Members ?

Odp:. W przypadku tej promocji baner powinien pojawić się nie później niż 24 godziny po aktywacji urządzenia. Jeśli banner się nie pojawił złóż reklamację mailowo.

2.Jak poprawine złożyć reklamację ?

Odp:. Reklamację należy wysłać na adres s10galaxywatch@oexebusiness.com. Wiadomość reklamacyjna powinna zawierać:

-Dokładny opis zaistniałej sytuacji,

-Numer IMEI Twojego urządzenia,
-Adres e-mail konta Samsung,
-Dowód zakupu,
-Zdjęcie z zakładki korzyści z aplikacji "Samsung Members",
-Dane umożliwiające identyfikację Klienta,

-Informację czy w urządzeniu jest zainstalowana polska karta SIM

3.Czy pula nagród została wyczerpana ?

Odp:.Jeżeli pula nagród zostanie wyczerpana organizator zamieści stosowną informację na stronie internetowej promocji oraz w aplikacji Samsung Members. Pula nagród dla tej promocji wynosi 3000 zegarów Galaxy Watch Active. Nagrody przyznawane są według kolejności poprawnych zgłoszeń. Nie zwlekaj z wypełnieniem formularza. 

4.Kiedy otrzymam nagrodę ?

Nagroda zostanie wysłana w ciągu 15 dnia od momentu zatwierdzenia poprawności twojego zgłoszenia.

5. Do dnia 9 października 2019 roku należy aktywować urządzenie, czyli uruchomić z Polską, aktywną kartą SIM na co najmniej 5 minut. Czas na wypełnienie formularza promocyjnego trwa do 11 października 2019 roku.

6. Podczas tworzenia konta Samsung należy podać prawdziwe dane, w tym pełne imię i nazwisko. Jest to warunek konieczny do uzyskania kodu. Bez zalogowania kontem Samsung w Samsung Members banner się nie pojawi. Jeśli logowanie odbyło się na konto poprzednio utworzone, na którym dane są fałszywe — skoryguj informacje w ustawieniach Samsung Members.

7. Reklamacje są rozpatrywane w terminie 14 dni kalendarzowych od wysłania e-mail ze wszystkimi informacjami niezbędnymi do weryfikacji sprawy.

56 Odpowiedzi
Sroguś12
Apprentice
Opcje

A jak kupiłem wcześniej taki model to promocja mię obejmuje 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Sroguś12 w regulaminie promocji podane są daty. Tylko urządzenia zakupione od dnia do dnia. Jeżeli telefon zakupiłeś przed dniem obowiazywania promocji, to ta nie dotyczy twojego urządzenia.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sroguś12, jeżeli kupiłeś telefon S10 lub S10+ w dniach od 02.09 do 15.09 to możesz skorzystać z promocji, w której możesz odebrać 400 zł premii z bankomatu. Szczegóły znajdziesz na stronie promocji.

Sroguś12
Apprentice
Opcje
Dziękuję za informację czyli nie zalape się na żadną z promocji bo tel zakupiłem 18kwietnis
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sroguś12, nawet jeżeli była jakaś promocja w kwietniu to już dawno temu się zakończyła. Promocje przygotowywane przez firmę Samsung są skierowane dla nowych klientów. Przed zakupem urządzenia zawsze warto sprawdzić czy aktualnie trwa jakaś akcja promocyjna.

Rosomak
Explorer
Opcje

Otrzymał już ktoś z Was "Galaxy Watch Active" z tej promocji?

0 Like
Ka4az
Journeyman
Opcje

Ja dziś otrzymałem. Patrząc na Allegro nie byłem jedyny 

0 Like
Rosomak
Explorer
Opcje

Ja mam już informacje, że zgłoszenie rozpatrzone pozytywnie i czekam na dostawę.

Ile czekałeś od otrzymania takiej informacji do czasu dostarczenia zegarka?

0 Like
Ka4az
Journeyman
Opcje
Dokładnie 7 dni. Swoją drogą uważaj jak zamawiasz paczkę, bo przychodzi jako DRW i z dokumentami zwrotnym, więc tylko Ty możesz odebrać. Przez to musiałem przekierować paczkę na adres firmy i odebrać dopiero w poniedziałek