Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Grudniowa Promocja Zwrot na Kartę – Galaxy S23FE 5G

(Temat utworzony: 19-12-2023 07:39 PM)
890 Wyświetlenia
Romeo166
First Poster
Opcje

Witam,czy muszę jeszcze coś zrobić zeby otrzymać zwrot 300zl za zakup s23FE czy poprostu mam czekać na kod?

4 Odpowiedzi
cccccc1
Voyager
Opcje
Krok 1

Kup smartfon G alaxy S23 FE
w dniach trwania promocji:
od 11.12 do 31.12.2023 r.

Krok 2

Aktywuj smartfon do
07.01.2024 r., a następnie uruchom
aplikację Samsung Members
oraz zaloguj się używając
Konta Samsung.

Krok 3

Po 14 dniach od aktywacji
urządzenia w aplikacji Samsung
Members znajdziesz banner z
promocją "Samsung Zwrot
na kartę". Aby zgłosić swój
udział, kliknij w niego i pobierz
unikalny kod do 14.01.2024 r.
Następnie pobierz aplikację
"Samsung Zwrot na kartę" i
wprowadź swój unikalny kod.

Krok 4

Dostępność środków nastąpi w ciągu
1 dnia roboczego od pozywanej weryfikacji
przez wydawcę karty
i zawarcia z nim umowy o kartę.
Pobierz aplikację Portfel Google
z Galaxy Store lub Sklepu Play,
a następnie dodaj swoją kartę.
Płać bezpiecznie z Google Pay.
Ciesz się wygodnymi płatnościami

plastikdelmar
Apprentice
Opcje
Pytania dwa:
1. Co to znaczy "aktywować smartfon"?
2. "Zalogować się do aplikacji"?
Ja dziś ściągnąłem i otworzyłem Samsung Members i nie miałem żadnej opcji "logowania się".
Jeśli będzie ktoś tak miły i wytłumaczy mi te dosyć ogólne sformułowania, to będę szczerze zobowiązany 😁
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@plastikdelmar, informacje podane wyżej pochodzą ze strony promocji: https://www.samsung.com/pl/campaign/zwrot-na-karte/

Na tejże stronie znajdzie się Regulamin promocji (https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/pl/regulaminy/Regulamin_S23FELaunchOfferVISACB3...), który zachęcam przeczytać. W Regulaminie znajdziemy rozwinięcie tych punktów:

1. "Aktywacja Produktu: uruchomienie Produktu z aktywną kartą SIM polskiego dostawcy usług telekomunikacyjnych na co najmniej 5 minut i zaakceptowanie postanowień umowy licencyjnej użytkownika końcowego (EULA)". Dopowiem, że najlepiej również wykonać chociaż jedno 5-minutowe połączenie za pomocą tejże karty SIM. Natomiast ta umowa licencyjna to to, co akceptowałeś podczas pierwszej konfiguracji urządzenia, bez tego smartfon nie będzie działał, więc na bank masz to zaakceptowane.

2. Jeśli otworzyłeś aplikację Samsung Members i byłeś już zalogowany, to po raz drugi logować się nie trzeba. Natomiast sprawdź w ustawieniach aplikacji, czy masz zaznaczone zgody marketingowe (tzw. biuletyny).

Po tych wszystkich czynnościach możesz ponownie uruchomić smartfon i po kilku godzinach sprawdzić, czy odpowiedni baner pojawił się w zakładce Korzyści w aplikacji Samsung Members. Przeszukaj całą zakładkę, bo czasami baner znajduje się dopiero na dole listy.

Pamiętaj, że kluczowa jest data, kiedy smartfon został zakupiony oraz sklep (lista partnerów promocji znajduje się w Regulaminie).

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

plastikdelmar
Apprentice
Opcje
O! I to jest to o co mi chodziło! Bardzo Ci dziękuję za wyczerpujące informacje dotyczące moich pytań ☺️👍