Witam,
Piszę ten post aby się dowiedzieć, czy to tylko ja mam takie problemy z odbieraniem tych wszystkich promocji.
Wszystko się zaczęło jak kupiłem samsunga Fold 4. Po 3 miesiącach normalnego użytkowania ekran się zepsuł, po serwisie(u samsunga) folia się odkleiła już dwa razy w ciągu roku, i była wymieniana. Za każdym razem trzeba było robić kopie zapasowe i się wszędzie logować. Był to pierwszy telefon Samsunga, z którym miałem tak duże problemy (a miałem wiekszość flagowców z serii note). Więc jakiś czas temu kupiłem s24 ultra(w play), do którego w promocji były słuchawki buds 2 pro od Samsunga. Na początku miałem problemy z wybraniem daty zakupu w formularzu(nie dało się wybrać daty, która była ostatnim dniem promocji). Po długim rozwiazaniu tego problemu i pisaniem z supportem Samsunga, wysłałem dowod zakupu aby otrzymać słuchawki. Oczywiście, data na fakturze nie pasowała, więc z Playa wysłali mi nową z poprawioną datą. Nową fakturę uznali za Podrobioną i wymagali wysyłki jej na mój koszt.("Zespół poddaje wątpliwości wiarygodność przesłanego dokumentu.")
Ostatecznie przedstawiciel handlowy Playa rozwiązał problem i dostałem słuchawki po ok. 3 tygodniach. Bardzo nieprzyjemne doświadczenie.
Niedawno kupiłem Watch Ultra w przedsprzedaży. I Kolejny raz mam problem z odebraniem promocji(w tym przypadku pasek do zegarka).
Formularz aby go odebrać, na stronie samsung nie chce przyjąć mojego "zgłoszenia", ponieważ podobno jestem w "niewłaściwym kraju". W ustawieniach konta samsung kraj mam ustawiony jako PL, i adres wysyłki itp. też w Polsce. Nawet jeśli ostatecznie odbiorę ten pasek, to i tak te coraz częstsze problemy są bardzo odpychające i zniechęcające do kupowania produktów samsung.
Czy to tylko ja mam takie problemy?
Jak mogę odebrać ten pasek do zegarka?