Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Wireless Charger Duo EP-P5400TBEGEU

(Temat utworzony: 29-10-2022 12:00 PM)
687 Wyświetlenia
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Witam.

Uzywa ktoś z was powyższej ładowarki? Jeśli tak to chętnie dowiem się jakie macie o niej opinie.
Zzczegolnie interesuje mnie:
- jak działa ładowanie bezprzewodowe telefonu w etui?
- jest magnes dla pola ładowania zegarka?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Drd0
Helping Hand
Opcje
Witaj @cyberman mam dosyć grube etui spigen neo hybrid i ładuje bez problemu i nie trzeba jakoś szczególnie ustawiać na niej telefonu tak jak w poprzednim modelu.
Jest magnes na polu przeznaczonym dla zegarka.
Ładowarka godna polecenia, według mojego odczucia dużo lepsza od poprzednika ep-p5200.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

32 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Drd0
Helping Hand
Opcje
Witaj @cyberman mam dosyć grube etui spigen neo hybrid i ładuje bez problemu i nie trzeba jakoś szczególnie ustawiać na niej telefonu tak jak w poprzednim modelu.
Jest magnes na polu przeznaczonym dla zegarka.
Ładowarka godna polecenia, według mojego odczucia dużo lepsza od poprzednika ep-p5200.
marv25895
Explorer
Opcje
Używam 1.5 roku Wireless Charger Duo Pad EP-5200TBEGWW i jest świetna , ładuję jednocześnie s22 ultra i zegarek galaxy watch 46 , przy tej ładowarce brak magnesu
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Super. Dzięki za odpowiedź.
0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Właśnie chciałem kupić EP-P5400.
Super ze jest magnes pod zegarek
Sam też mam etui spigen więc dobrze wiedzieć że nie ma z nim problemu.
Dzięki za odpowiedz i polecenie.
0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Chyba sobie taką sprawie. W ładnej cenie można ją wychaczyc z okazji black week 🙂
Drd0
Helping Hand
Opcje
Dobry wybór, dodam jeszcze że s21 ultra(bateria 5000mAh) od 20% do 100% ładuje w ok. 2h 10minut
cyberman
Troubleshooter
Opcje
To super. Planuję ją w pracy używać. Położyć telefon i niech się ładuje. A na drugiej połowie albo słuchawki albo zegarek.
A powiedz mi jeszcze czy można słuchać muzyki przez bluetooth kiedy działa ładowanie bezprzewodowe.
0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje
Tak, youtube i słuchawki bezprzewodowe działa bez problemu ale wiadomo, że wtedy wolniej będzie się ładował.
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Spoko. Jest to dla mnie zrozumiałe i akceptowalne. Wielkie dzięki za pomoc.
0 Like