Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Buds 2 Pro są ciche

(Temat utworzony: 26-08-2022 12:46 AM)
1488 Wyświetlenia
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Witam! Czy ktoś używa już tych słuchawek? Mnie się wydaje, że te słuchawki są ciche w porównaniu do konkurencji. Mam jeszcze Creative Trio Wireless i tam ustawiając głośność nie musiałem nawet na czerwone pole wchodzić.. Budsy muszę podgłośnić o przynajmniej 2 stopnie w zależności od gatunku muzyki. Wszystkie Budsy są takie ciche i trzeba praktycznie pod sam koniec skali głośności wjeżdżać? A może ktoś ma jakieś rozwiązanie? Słuchawki są spięte z S21 Ultra, na androidzie 12 gdzie głośność słuchawek i systemowa są sprzężone ( w przeciwieństwie do 11) i ja, nie widzę opcji podgłośnienia samych słuchawek.

0 Like
29 Odpowiedzi
megafacet
Explorer
Opcje
Ja posiadam Galaxy Buds2 normalne i są spięte na m21 u mnie problemy dźwiękowe wchodzą gdy wchodzę na stronę googla i uruchamiam jakiś artykuł, wtedy przyciszają mi się słuchawki, sprawdz czy może masz zatkane słuchawki.
0 Like
xZayah
Voyager
Opcje
Ja mam Buds Pro I bardzo fajnie graja, wcale nie sa ciche. Sprawdzałeś w ustawieniach?
Ewentualnie jesteś na tyle przyzwyczajony i masz słaby słuch że głośność w nich Ci nie wystarcza bo nie powinny byc one ciche.Screenshot_20220826-044859_Galaxy Buds Pro Manager.jpgScreenshot_20220826-044856_Galaxy Buds Pro Manager.jpg
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Aurvana Trio Wireless są sluchawkami grającymi bardzo głośno. W moim przypadku również jest tak, że aby uzyskać podobną głośność na innym sprzęcie (w tym budsach), muszę podbić potencjometr o minimum dwa stopnie.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mcbseb  Witam

Ciężko powiedzieć jak wypadają na tle konkurencji ponieważ nie mam możliwości porównania. Ale jeżeli grają bardzo cicho to można spróbować je zresetować. Możliwe też że mają jakąś wadę....🤔

Szewcu72
MegaStar
Opcje

Proponuję sprawdzić ustawienia korektora oraz czy nie macie włączonego ograniczenia głośności multimediów. Jeżeli basy i soprany są wyciągnięte na maksa, system z automatu obniży głośność. 

To takie zabezpieczenia przed głuchotą na starość. 😉

Wiem wiem, młodość rządzi się swoimi prawami, których przekraczanie i łamanie wychodzi dopiero na starość. 😉😀

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Mariusz1992
Voyager
Opcje
Ja słucham na s22ultra (buds2pro) I grają głośno
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Ja już jestem raczej pod 40 😀 Ale słuch nadal mam bardzo dobry. Korektor mam tam rzecz jasna poustawiany pod swoje preferencje (basy nie są na max) co z automatu zaniża próg głośności maksymalnej. Mimo wszystko jestem zszokowany/zawiedziony jak ciche te słuchawki są.
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
No cóż. Te słuchawki to w sumie póki co produkt przedpremierowy. Może z jakąś aktualizacją Samsung zdecyduje się je podgłośnić - w każdym razie byłoby fajnie.
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Spróbuj jeszcze przełączyć sterowanie dotykiem na ustawienia głośności i w ten sposób ustawić volume na max. W buds i buds+ na ciche granie skarżyło się dużo nowych użytkowników, a ta operacja to rozwiązywała.