Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Wireless Charger Duo EP-P5400TBEGEU

(Temat utworzony: 04-08-2023 08:44 PM)
276 Wyświetlenia
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Witam.

Uzywa ktoś z was powyższej ładowarki? Jeśli tak to chętnie dowiem się jakie macie o niej opinie.
Zzczegolnie interesuje mnie:
- jak działa ładowanie bezprzewodowe telefonu w etui?
- jest magnes dla pola ładowania zegarka?
0 Like
amidasz
Explorer
Opcje
Musisz mieć na uwadze, że kładąc telefon do ładowania, na drugiej części możesz ładować tylko zegarek. Ta okrągła stacja ładuje tylko zegarek.
0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Tak chyba jest w EP-P5200 przwda?
Wydaje mi się że EP-P5400 pozwala ładować słuchawki na obu polach. Zegarek ma oczywiście tylko jedno pole do ładowania.
0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Dostałem dzisiaj moja ładowarkę. Super działa. Mega mi się podoba. Jestem bardzo zadowolony. Dzięki za polecenie.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@cyberman, Super, że jesteś zadowolony z zakupu 🙂 Swoją opinią możesz się także podzielić na stronie produktu

https://www.samsung.com/pl/mobile-accessories/super-fast-wireless-charger-duo-dark-gray-ep-p5400bbeg...

Members_LpQ0wAh
First Poster
Opcje

czy ta ładowarka wspiera ładowanie galaxy watch 46mm (SM-R800)?

bo mi sekundę po położeniu zegarka na miejscu ładowania miga czerwona dioda...

0 Like
cyberman
Troubleshooter
Opcje
Wydaje mi się że nie. Wspiera zagarki od galaxy watch Active (1).
0 Like
anonim2
Pathfinder
Opcje
Mam P5400, starsze P5200 i ten zegarek. P5400 nie wspiera GW 1 SM-R800. Starsze P5200 tak. Cewka w tym zegarku musi być wyjątkowo nietypowa bo np. małe etui słuchawek działa popranie.
0 Like
anonim2
Pathfinder
Opcje
P5400 i P5200 ładują słuchawki bez problemów. Problem z ładowanie występuje jedynie ze Galaxy Watchem 1 w którym zastosowano mniejszą średnicę cewki, w obecnej P5400 nie stosuje się już tej średnicy. P5200 ładniej wykonane ale minus to specjalny zasilacz 12V. Do P5200 pasuje każdy 15+W z AFC lub SFC.
0 Like
Pelke
Voyager
Opcje

Czy ktoś korzysta z takiej ladowarki EP-P5400? Czym się różni ładowanie "zwykłe" od szybkiego ładowania bezprzewodowego? Szybsze oczywiście ładuje szybciej, ale jaka jest wtedy uzyskiwana moc? 15w czy więcej? Wie ktoś?

image

0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Eeee to dokładnie mój model😃

A więc tak, na szybkim ładowaniu przy użyciu 25W - 45W ładowarek mogę ładować smartfona w godzinkę i 46 minut jeżeli mam włączone szybkie ładowanie bezprzewodowe.

Zaś jeżeli mam zwykle ładowanie, to czas ten idzie aż na 3-4 godziny. Więc zalecam włączyć
0 Like