Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd ładowania EP-P5400 przy Galaxy Watch(SM-R800)

(Temat utworzony: 19-09-2023 06:25 PM)
531 Wyświetlenia
Xeon443
Journeyman
Opcje
Witam. Posiadam pewnie problem z ładowarką indukcyjną Duo EP-P5400. Otóż gdy kładę swój zegarek (Galaxy Watch SM-R800) na części przeznaczonej do ich ładowania, zaczyna migać czerwona dioda i zegarek nie ładuje się. Przy czym posiadam również zegarek Gear S3 Frontier przy którym ładowania przebiega prawidłowo. Z czym może być związany ten problem?
0 Like
8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Xeon443  Witam

A jakiej mocy jest ładowarka zasilająca?

0 Like
Xeon443
Journeyman
Opcje
Ładowarka ma moc 25W. Jest to ładowarka Samsung Super Fast Charging.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Xeon443 Pierwszy Galaxy Watch SM-R800 nie jest kompatybilny z ładowarkami bezprzewodowymi poza własną podstawką z zestawu. Lista kompatybilnych modeli zegarków to:
Galaxy Watch6, Galaxy Watch5, Galaxy Watch4, Watch3, Active2, Active.

Xeon443
Journeyman
Opcje
Ok, rozumiem. Dziękuję bardzo za pomoc. Dziś przetestowałem jescze raz jak wygląda ładowanie z Gear S3 Frontier i ładuje się, ale po 15min wyskakuje błąd. Także on również się nie ładuje.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Xeon443, Ładowarka EP-P5400 jest kompatybilna z zegarkami Galaxy Watch 4, Galaxy Watch Active i nowszymi. Poprzednie modele nie będą się na niej ładować.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PatrykF  napisał(a):

@Xeon443 Pierwszy Galaxy Watch SM-R800 nie jest kompatybilny z ładowarkami bezprzewodowymi poza własną podstawką z zestawu.

Jest kompatybilny ze starszą ładowarką Duo o oznaczeniu EP-N6100 oraz EP-P5200.

Stanislav1988
Pioneer
Opcje
Tak jak temacie, mam leciwego Samsung Galaxy Watch 46mm który wciąż działa ( więc szkoda wymieniać). Wczoraj kupiłem ładowarke bezprzewodową Samsung Wireless Charger Duo, z myślą o ładowaniu Galaxy S23 Ultra i wspomnianym zegarku jednocześnie. Niestety zegarek pomimo tego że jest wykrywany, to nie ładuje się ( tak wiem w instrukcji są wymienione nowsze modele Galaxy Watch), ale może jakoś da się ładować akurat ten model?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Niestety nie naładuje Pan tego zegarka tą ładowarka, dlatego że nie jest ona kompatybilna z tym modelem. Żeby ładować zegarek musi Pan dokupić dedykowaną pod ten model.

https://allegro.pl/oferta/ladowarka-stacja-dokujaca-do-galaxy-watch-42-46mm-11361464353