Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PowerBank

(Topic created on: 07-05-2021 08:12 AM)
22038 Views

I have this problem too

Morningstarrr
Apprentice
Options
Witam jaki PowerBank do Samsunga Galaxy S20 ? z góry Dziękuję 
0 Likes
Go to solution
45 REPLIES 45
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Options

@Jakubqw  Cześć

Wszystkie Power banki będą dobre, byle nie jak wspomniał kolega @_Technik_  jakieś tanie chińskie tylko znanych marek.

Jakubqw
Pioneer
Options
czy taki będzie dobry?Screenshot_20230409_131829_Chrome.jpgScreenshot_20230409_131826_Chrome.jpg
0 Likes
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Options

@Jakubqw  myślę że tak, nie wiadomo tylko czy będzie obsługiwał szybkie ładowanie

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Options
Tak spokojnie można nim ładować
rochmir
Pioneer
Options
Miałem tego powerbanka, szybkie ładowanie obsługuję, ale superszybkiego nie
0 Likes
IWNL
Navigator
Options
Hej. Jestem posiadaczem S23. Zamierzam kupić etui do telefonu z magsafe o ile z tym sobie poradzę to trudniej będzie wybrać mi dobrego powerbanka z mag safe. Zależy mi na czymś co będzie małe. Macie jakieś polecajki?
0 Likes
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Options
Witam. Wszystko zależy jaką pojemność powerbanka mamy zamiar kupić? Im będzie większa ty i samo urządzenie będzie, i grubsze i cięższe.
FG_Test23
Black Belt 
Options
Tutaj prawdopodobnie ten pobór mocy może nie być wystarczający na ten power banki od Samsunga z 10 000mAh. Znaczy można kupić dwa i jeden do drugiego będzie podpięty i powinno pójść, ale chyba wtedy moc ładowania też spada, więc myślę, że 15 000 mAh, to minimum, a najlepiej jakieś 20 000 mAh.

Takie power banki nie są aż tak grube, a ja polecam o ten model, tutaj akurat od konkurencji.
https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/akcesoria-do-telefonow/ladowarki-przenosne/power-bank...

Zaś od Samsunga, to ten
https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/akcesoria-do-telefonow/ladowarki-przenosne/samsung-po...

Oczywiście 10 000mAh, to jest sporo, ale pobór mocy też będzie spory. Tutaj chyba na zwykła S23 powinno akurat styknąc, ale na + I ultra lepiej dwa dokupić.
alunia1810
Pioneer
Options
Hejka. Rozważam zakup powerbanka mag safe do samsung galaxy s22. Czy powerbank będzie kompatybilny z etui? Pytam bo jak widać na załączonym zdjęciu biała część (magnes) nachodzi lekko na aparat. Jest sens kupować ten powerbank? Czy będzie on działał tak jak powinien na s22?

image

image

0 Likes
OleksiiA
Moderator
Moderator
Options

@alunia1810, internet podpowiada, że ten powerbank nie będzie kompatybilny z Twoim smartfonem. A nawet jeśli masz inną informację, to też popatrzyłem po polskich sklepach i opinie ma dość słabe, więc ja bym nie ryzykował.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.