Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

PowerBank

(Temat utworzony: 07-05-2021 08:12 AM)
22066 Wyświetlenia
Morningstarrr
Apprentice
Opcje
Witam jaki PowerBank do Samsunga Galaxy S20 ? z góry Dziękuję 
0 Like
Przejdź do rozwiązania
45 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@alunia1810, Etui z nieprawidłowo umieszczonym magnesem może powodować problemy. Zapoznaj się z poniższym artykułem.

[Informacja] Korzystanie z nieoryginalnych akcesoriów
https://eu.community.samsung.com/t5/akcesoria/informacja-korzystanie-z-nieoryginalnych-akcesori%C3%B...

alunia1810
Pioneer
Opcje
Hejka. Czy korzysta ktoś z powerbanka mag safe do samsunga? Ja osobiście posiadam s22 i zastanawiałam się nad zakupem ale moje etui (etui mag safe) ma za wysoko magnes (częściowo na wysokości aparatow) i nie wiem czy powerbank będzie działał tak jak powinien. Czy ktoś jest w stanie doradzić coś w tejnsytuacji? Czy takie powerbanki nie niszczą baterii?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Takie samo pytanie zadałaś dwa tygodnie temu:

https://eu.community.samsung.com/t5/akcesoria/powerbank/m-p/8883308#M11766

Kuba333
Navigator
Opcje
Siemka, szukam powerbanka indukcyjnego o mocy 25W ładowania indukcyjnego do mojego poczciwego Samsunga S22. Zastanawiam się czy można korzystać z innej marki powerbanka niż Samsung czy lepiej z oryginalnego powerbanka? Czy ładowanie Samsunga S22 innym powerbankiem niż oryginalny, popsuje go albo będzie wolniejsze? Czy jesteście w stanie polecić jakiś powerbank o mocy ładowania indukcyjnego 25W?
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Indukcja w S22 będzie ładować się z mocą do 15W. Może Pan spokojnie wybrać taki powerbank innej firmy. Dobrze sprawdzają się firmy Baseus
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Z tego, co widzę, trudno jest znaleźć dobry pod kątem samego Samsunga powerbank o mocy 15 W lub więcej.

S22 obsługuje ładowanie bezprzewodowe o mocy 15 W, więc tutaj po indukcji nie ma szans na 25 W, niestety.

Modele od firmy Baseus, o ile jakościowe, tak też w większości są dostosowane stricte do urządzeń od Apple pod kątem magnesu.

Od innych producentów też tak z reguły jest, więc albo szedłbym po Baseusa, albo po Xiaomi 10 W lub Samsunga, realnie 7,5 W.

Z doświadczenia wiem, że na modelu od Samsunga EB-U3300XJEGEU powerbank bez chłodzenia latem nie daje rady, przy zewnętrznym schłodzonym pomieszczeniu też nie, a moc zacznie spadać, więc to raczej opcja na podładowanie smartfona.
0 Like