Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

PowerBank

(Temat utworzony: 07-05-2021 08:12 AM)
22017 Wyświetlenia
Morningstarrr
Apprentice
Opcje
Witam jaki PowerBank do Samsunga Galaxy S20 ? z góry Dziękuję 
0 Like
Przejdź do rozwiązania
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PawelFe, Jak dobrze poszukasz to może uda Ci się jeszcze dorwać powerbank Samsung EB-P5300 o pojemności 20000 mAH. Niestety nie posiada on chowanego kabla. W zasadzie to Samsung zrezygnował z tego rozwiązania i tylko niektóre starsze powerbanki posiadają zintegrowany kabel.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Korzystam z powerbanka Samsung EB-P3300XJ i jestem zadowolony. Urządzenie umożliwia sprawdzenie stopnia naładowania oraz posiada w zestawie kabel USB-C. Dodatkowo oferuje superszybkie ładowanie o mocy 25W. Niestety nie wiem czy będziesz go brał pod uwagę ponieważ posiada pojemność 10,000 mAh. 

Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Aukey z quick charge 3.0 10000mah lub 20000mahAUKEY-PB-N93A-Power-Bank-20000mAh-18W-3xUSB-PD-QC.jpeg_7159_1661810875.jpgimages.jpeg_7158_1661810848.jpg
0 Like
PawelFe
Journeyman
Opcje
Jak długo ładuje się takie urządzenie?
0 Like
PawelFe
Journeyman
Opcje
Bardzo dziękuję za informację. Z green-cell miałem tylko baterie do laptopa. Działała bez zarzutu.
0 Like
PawelFe
Journeyman
Opcje
Też o nim myślałem. Problem jest w pojemności bo teoretycznie 6500 mAh daje mi możliwość naładowania 1.3 razy mojego telefonu. Ale model Super.
Bardzo dziękuję za informację.
Jak długo ładuje się powerbank do 100% pojemności?
0 Like
Jakubqw
Pioneer
Opcje
Mam pytanie czy do samsunga będzie pasował i czy można ladowac powerbankiem od redmi czy wybrać jakiś inny przystosowany do samsunga? Jakiś model?
rochmir
Pioneer
Opcje
Generalnie wszystkie powerbanki będą ci ładować, pytanie czy nie uszkodzą baterii. Jeżeli zależy Ci na superszybkim ładowaniu to zwróć uwagę na obsługę PowerDelivery (wejście usb c) i moc wyjściową ok. 20/25W. Ważne żeby nie wybierać firmy krzak. Jeżeli zamierzasz kupić Galaxy Watch'a polecam zaopatrzyć się w powerbank od samsunga z ładowaniem bezprzewodowym, bo jest to jedyny powerbank, którym możesz bezpośrednio ładować zegarek.

Tutaj ten, który ja polecam
https://www.samsung.com/pl/business/mobile-accessories/wireless-battery-pack-25w-10000mah-eb-u3300xj...
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Można spokojnie ładować takim powerbankiem, tym bardziej firmowym. Proszę tylko pamiętać by nie używać jakiegoś bardzo taniego i bez firmowego, dlatego że mieliśmy juz na serwisie takie przypadki, że takie Chińskie cudo potrafiło spalić gniazdo telefonu.