Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ORYGINALNE ETUI SAMSUNG LED VIEW COVER GALAXY S9

(Temat utworzony: 14-02-2020 09:27 AM)
2737 Wyświetlenia
BS59
First Poster
Opcje

Witam.

Gdy kupiłam telefon - kupiłam też oryginalne etui led view cover. Po założeniu wszystko pięknie działało: pokozywała się godzina, czasy połączeń, rozmowy można było odbierać przy zamkniętej klapce, przychodziły powiadomienia itd.

Po jakimś czasie etui działało tylko przy pełnej baterii. Następnie przestało działać w zakresie odbierania , odrzucania i kończenia rozmów.  W nastepnej  kolejności, po niewielkim razładowaniu baterii (stan poniżej 82% naładaowania) nic już poza wygaszaniem i budzeniem ekranu nie działało. Sądziłam, że moje etui się uszkodziło. W grudniu kupiłam takie samo (oryginalne Samsunga) i nic się nie zmieniło - dalej nie działa. Gdy bateria tylko trochę się rozładuje - mogę tylko wygaszać i wybudzać ekran. Przy pełnej batrerii mogę zobaczyć godzinę, mam powiadomienia o rozowach i sms ale nic więcej.

Co moge zrobić aby odzyskać pełną funkcjonalność etui niezależnie od stopnia naładowania baterii (stan z końca 2018 r.)

Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.

Pozdrawiam

0 Like
35 Odpowiedzi
BS59
First Poster
Opcje

W serwisie też byłam. Stwierdzono, że zarówno telefon jak i etui są dobre - a to że nie współpracują ze sobą - to inna para kaloszy i oni nic nie poradzą.

0 Like
TomekR
Pathfinder
Opcje

@BS59 

tak jak napisał @RadekK, w takim wypadku skoro wyczerpałaś wszystkie mozliwości, pozostaje czekać na rozwiązanie problemu przez aktualizację lub zgłoszenie reklamacji drogą oficjalną pismenie na adres firmy Samsung z dopiskiem Dział Reklamacji, ul. Postępu 14, 02-676 Warszawa.

0 Like
BS59
First Poster
Opcje

Dziękuję za wszystkie wskazówki. Jeżeli komuś przyjdzie do głowy jakieś rozwiązanie - bardzo proszę o informację.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@RadekK@TomekR, czy złożenie reklamacji za pomocą tego formularza to jest dokładnie to samo co wysłanie reklamacji pisemnej na adres, który podaliście?

0 Like
RadekK
Hotshot
Opcje

@mirudo24 

Zdecydowanie nie. Tym formularzem wysyłasz reklamacje do obsługi sklepu intrnetowego Samsung. Natomiast wysyłając pisemną reklamację na Postępu, trafia ona do działu reklamacji w głównej siedzibie Samsung.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@RadekK, dziękuję za informację. Czyli jedyna możliwość zgłoszenia reklamacji to wysłanie poczty na wskazany adres. Uważam, że przydałby się formularz internetowy, za pomocą którego możnaby zgłaszać reklamacje bez konieczności wysyłania poczty w tradycyjny sposób.

0 Like