Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa adapter typ-c do jack 3.5 mm

(Temat utworzony: 30-04-2022 06:49 PM)
27740 Wyświetlenia
Apollo2303
Apprentice
Opcje
Posiadam samsungowy adapter typ-c do mini jack 3.5 mm i jak wsadzam słuchawki beyerdynamica lub samsunga od AKG i oba nie działają (nie chodzi o żaden bład w ustwieniach) plus wyjście działa luźno
0 Like
97 Odpowiedzi
Wojtek62826
Student
Opcje
Cześć, ostatnio zakupiłem adapter USB C na mini jack (BASEUS L54). Po podłączeniu adaptera do telefonu, a następnie do kabelka nie gra muzyka, jednak przy nowych słuchawkach po podłączeniu wszytsko gra. Może być to wina nie oryginalnego adaptera, czy poprostu odbiornik nie jest dostosowny do takiej technologii? 
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc 😃
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Adaptery Baseus L54 odtwarzają muzykę że słuchawek, ale mają problem z wysterowanie muzyki przez wejscie AUX. Żeby nie było problemu musi Pan kupić oryginalny adapter.
Yovish
Apprentice
Opcje

Witam!
Zaraz po kupieniu S23 Ultra, kupiłem do moich ulubionych słuchawek przejściówkę USB-C -> Jack 3,5mm. Wszystko działało. Niestety po którejś aktualizacji oprogramowania, przestało działać!
Co teraz?

Telefon nie jest od operatora, tylko z wolnego rynku.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Yovish, Czy sprawdzałeś działanie przejściówki na innym urządzeniu ?

kantek
Pathfinder
Opcje
Prawdopodobnie wina przejściówki https://vm.tiktok.com/ZGJtu9Eha/
0 Like
Yovish
Apprentice
Opcje
Nie mam innego urządzenia, które ma wyjście audio na USB-C...
Jakieś 2-3 tygodnie temu działo. Odłożyłem na bok, bo kupiłem słuchawki BT, ale jednak wolę na kabelku...
0 Like
Yovish
Apprentice
Opcje
Gdyby przejściówka była zła, to od początku by nie działała...
Wiem, niby mogła się zepsuć, ale od ostatniego użycia, leżała grzecznie...
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Yovish, Najlepiej będzie, jak sprawdzisz działanie przejściówki na innym urządzeniu lub inną przejściówkę na Twoim urządzeniu.

Dodatkowo możesz wykonać zabieg wipe cache partition.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
Ostatnio u żony był podobny problem. To co zrobiłem. To włączyłem i wylaczylem telefon. Podlaczylem sama przejściówkę wiadomo nie gra. Podłączyłem przejsciowke potem sluchawki tez nie gra. Ale podlaczylem znow przejsciowke razem z sluchawkami i zaczęło dzialać. Przejsciowka orginalny DAC samsunga. I jakieś sluchawki na kabelku. Tak jak by cos sie zblokowalo. Spróbuj sie tak pobawić czy ruszy.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Ta przejściówka to oryginał czy zamiennik? Proszę na początku wyłączyć I włączyć telefon.