Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Słuchawki Logitech podłączone przez adapter do Samsunga S22

(Temat utworzony: 10-11-2023 04:34 PM)
547 Wyświetlenia
nijus
Journeyman
Opcje

Hej. Mam problem z głośnością dźwięku. Posiadam słuchawki Logitech G333. Podłączam je przez adapter od Logitecha USB-C na jack 3,5mm który dostałem ze słuchawkami. Grają na tyle cicho, że na mieście słyszę wyraźniej ulicę niż piosenkę. W aucie nie mam takiego problemu dźwięk jest wyraźny i dostatecznie głośny. Podłączone kablem USB-C na RCA (biały i czerwony). Czy problemem jest adapter? 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tak problem leży po stronie adaptera, najlepiej w tym przypadku sprawdzi się adapter typowo od Samsunga. Podobny problem występuje też w przypadku adapterów Baseusa.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tak problem leży po stronie adaptera, najlepiej w tym przypadku sprawdzi się adapter typowo od Samsunga. Podobny problem występuje też w przypadku adapterów Baseusa.
nijus
Journeyman
Opcje
Dzięki!
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Pozdrawiam.
0 Like
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Spróbuj adapter mcdodopol_pl_-Mcdodo-Adapter-USB-C-mini-jack-z-DAC-Przejsciowka-do-telefonu-16_1_27234_1699888089.jpg
0 Like
nijus
Journeyman
Opcje

Posiadasz taki adapter? Zapewne DAC robi swoje, lecz nigdy wcześniej nie słyszałem o tej firmie. Nie wiem czego mogę się spodziewać.

0 Like
nijus
Journeyman
Opcje

Z tego co widzę to ciężko dostępny jest taki adapter od Samsunga. 

0 Like
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Nie ale ktoś tu już polecał taki na forum że fajnie działa z Samsungami s21 s22 s23 itp
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
nijus
Journeyman
Opcje

Kurcze faktycznie. Dziekuję

0 Like