Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Statyw do telefonu

(Temat utworzony: 09-06-2020 05:04 PM)
753 Wyświetlenia
casper77
Navigator
Opcje

Witam serdecznie

Od momentu gdy trafił do mnie S20 Ultra, coraz częściej zacząłem "bawić się w fotografa".

Aby w pełni wykorzystać potencjał aparatów S-ki postanowiłem zainwestować w statyw.

W moim przypadku wybór padł na Statyw JOBY Gorillapod Griptight Magnetic Impulse.statyw-joby-gorillapod-griptight-magnetic-impulse-w-iext55708181.jpg

Nie duży rozmiar,spora możliwość regulacji ustawienia ułatwią obsługę, oraz (mam nadzieję) poprawią jakość zdjęć.

Co sądzicie o tami rozwiązaniu, czy sami korzystacie ze statywów do telefonu ?

22 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@casper77  Spokko, zawsze to bardziej ustabilizuje zdjęcie niż z ręki. Ja natomiast zakupiłem jeden z gimbali elektronicznych, przydaje się zwłasza podczas nagrywania wideo :smiling-face:

casper77
Navigator
Opcje
Super. Jakiej firmy? Masz jakieś ciekawe nagrania którymi mógłbyś się podzielić na forum ?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@casper77  https://www.komputronik.pl/product/641224/pny-mobee-p-g4000-3-axis-gimbal-stabilizer.html

Ogólnie jest bardzo stabilnie, płynnie obraca się równocześnie z ruchem ręki. 

Skyler7799
Voyager
Opcje
Hej, szukam solidny statyw na smartfona taki co go nie upuści oraz swoim ściskiem nie uszkodzi, oraz się nie złamie. Chciałybym aby był z przynajmniej 1,50m wysoki. Co polecacie? 🙂
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Dzień dobry
Polecam przeglądnąć statywy dostępne w Media Markt oraz Media Expert Ja właśnie w jednym z truskawków kupiłem i jestem bardzo zadowolony

0 Like
Kamil-ch
Pioneer
Opcje
Statyw możesz kupić dowolny jaki Ci sie spodoba, nie musi być do telefonu. Potem osobno dokupić uchwyt na telefon do statywu albo nawet gimbala. Nakręcasz na gwint statywu i z głowy
Kamil-ch
Pioneer
Opcje
Dodam jeszcze że Ja używam statywu z aparatu lub monopoda + gimbal DJI Osmo Mobile 3.

Gimbal troche sie poci przy wadze S23 Ultra, ale jakoś daje rade xD
rybus85
Helping Hand
Opcje
Ja używam z firmy Webski. Trzymał pixela 5 do astro,S21 i teraz będzie trzymał s23. Tylko czekam na warunki do zdjęć 😉
skolsiwo
Voyager
Opcje
Osmo Mobile 4 bez problemu działa z S23 Ultra w razie czego 👌