Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kabel magnetyczny S23U

(Temat utworzony: 29-09-2023 11:56 AM)
256 Wyświetlenia
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Na początek zaznacze że to żadne pytanie tylko informacja o zakupie, dlugo szukałem kabla magnetycznego do S23U, w każdym telefonie używałem głównie ze względu na wygodę i trochę oszczędzanie wejścia USB. Kable które miałem z poprzednich telefonów nie chciały działać z S23U, zamówiłem kolejne i znalazłem takie co działa, gdyby ktoś szukał to wrzucam zdjęcia, oczywiście jak ktoś nie posiada etui do telefonu to nie zda to egzaminu bo będzie bardzo wystawać, ja mam Ringke FX i tragedii nie ma. Jako że jest to tylko adapter a nie cały kabel dokupiłem kabel Baseus 2m 100W za 20zl a nie jak od samsunga 60zl.

image

image

image

Wrzucę później zdjęcie jak to jest na telefonie
4 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie ma problemów z superszybkim ładowaniem (25W) oraz superszybkim ładowaniem 2.0 (45W)?

PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Właśnie wszystko działa jak trzeba :winking-face: Dlatego polecam bo już trochę różnych końcówek przerobiłem
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W moim przypadku to się nie sprawdzi ponieważ korzystam z kilku różnych ładowarek. Podejrzewam jednak, że znajdą się osoby, które będą zadowolone z takiego rozwiązania.

0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Ja kupiłem kilka adapterów żeby nie wyciągać końcówki, w domu, w samochodzie, a jak ktoś chce użyć kabla to wystarczy odłączyć adapter, lepsze rozwiązanie jak cały kabel magnetyczny.20230929_124402_1000005662_1695984245.jpg
0 Like