Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

S pen pro połączenie z windows 11

(Temat utworzony: 25-09-2023 09:46 PM)
590 Wyświetlenia
minik_639
Journeyman
Opcje
Hej, chciałbym się dowiedzieć czy smaung s pen pro działa także z laptopami windows 11 (mające dotykowy ekran) czy się ogranicza tylko do sprzętów samung? Mam laptop asus rog flow x13 i nie wiem czy bedize działał?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Obawiam się, że rysik S Pen nie będzie kompatybilny z urządzeniami z systemem Windows i odwrotnie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Obawiam się, że rysik S Pen nie będzie kompatybilny z urządzeniami z systemem Windows i odwrotnie.

minik_639
Journeyman
Opcje
A macie coś do polecenia, żeby działał z windows 11, który ma dotykowy ekran i z teleofnem (ten stylus pen chciałbym bardziej zaawansowny i miał różne dodatkowe funkcje i dobrze działał, nie mam określonej kwoty na to)
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli chcesz żeby rysik działał jak najlepiej z danym sprzętem to pozostaje wyposażyć się w dwa rysiki. Często rysiki różnią się zastosowaną technologią przez co nie można kupić jednego rysika, który będzie działał dokładnie tak jak przewidział producent na wszystkich ekranach dotykowych różnych producentów. Istnieją uniwersalne rysiki, ale po pierwsze nie jestem pewny czy będą działać na obu urządzeniach a po drugie nie będziesz usatysfakcjonowany ich działaniem.

minik_639
Journeyman
Opcje
Oki, dzięki
0 Like