Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem z Adapterem EE-UC10JUWEGWW

(Topic created on: 19-07-2022 03:19 PM)
368 Views
PiotreQ124
Journeyman
Options

Witam zakupiłem dzisiaj w sklepie X-Kom adapter EE-UC10JUWEGWW usb-c jack i po podłączeniu do telefonu Galaxy S21 FE 5G słuchawek za pośrednictwem tego adaptera słychać jakieś takie dziwne pstrykania, po podłączeniu słuchawek do komputera działają normalnie, więc to nie wina słuchawek. Próbowałem sposobu z wipe cache partiton ale nie pomogło. Proszę o pomoc.

0 Likes
6 REPLIES 6
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Options

Czy masz możliwość sprawdzenia czy problem będzie występował z innymi słuchawkami?

Alex9152
Troubleshooter
Options
To jest lipa nawet niewiadomo czy ma przetwornik cyfrowo analogowy dac w sobie a to jest konieczne polecam cos takiego jak na zdjeciachScreenshot_20220719-165513_Samsung Internet.jpgScreenshot_20220719-165519_Samsung Internet.jpg
0 Likes
PiotreQ124
Journeyman
Options
Nie mam niestety, ale jak mówię po komputerem działają normalnie dźwięk jak zawsze nie ma tych "pstryknięć"
0 Likes
PiotreQ124
Journeyman
Options
Dobra znalazłem inne i działają normalnie czyli problem jednak w moich słuchawkach 😞 Dzięki wielkie za pomoc
PiotreQ124
Journeyman
Options
Sproboję dzięki 👍
0 Likes
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Options

Dziękuję za informację. Widocznie słuchawki nie są w pełni kompatybilne z adapterem. W takim wypadku pozostaje skorzystać z innych słuchawek lub kupić inny adapter. Niestety nie jestem w stanie wskazać konkretnego modelu.