Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy buds lewa słuchawka nie działa

(Temat utworzony: 10-08-2024 11:12 AM)
244 Wyświetlenia
Maajaa
Journeyman
Opcje

Witam serdecznie,

Otóż mam problem z lewą słuchają która nie chce się połączyć z bt. W aplikacji Galaxy wear pokazuje, że prawa słuchawka  jest podłączona i jest w niej dźwięk, lewa słuchawka  natomiast ma pomarańczowy wykrzyknik i nie ma żadnego  dźwięku. Naciskając na nią słuchać charakterystyczne kliknięcie Ale nic poza tym. Dodam, że słuchawki działały bez zarzutu do tej pory, czasami bywało, że używałam tylko jednej słuchawki, ale nigdy to nie było problemem w późniejszym czasie. Słuchawki są naladowane, A oprogramowania pobrać nie mogę ponieważ nie mam podłączonych obu słuchawek.

Mam nadzieję, że jest to dość zrozumiałe, chętnie odpowiem na pytania które pomogą komuś może rozwiązać mój problem.

63 Odpowiedzi
Dvesi
First Poster
Opcje

Witam, 3 miesiące temu kupiłem galaxy buds 2 pro, moja dziewczyna używa tych słuchawek z iphonem. Nagle pewnego dnia lewa słuchawka przestała działać. Zauważyłem, iż gdy wkładam prawą słuchawkę (działającą) do etui to swieci się zielona dioda w etui, zaś gdy wkładam lewą słuchawkę (niedziałającą) dioda się nie swieci. Czy łącząc te słuchawki z Samsungiem i użyciem tej aplikacji na androidzie do obsługi słuchawek można jakoś to naprawić? Czy zostaje serwis? Dodam że słuchawki są eksploatowane bardzo mało. 

0 Like
Lบxบrℽ
Helping Hand
Opcje
Hej,
możesz spróbować, choć raczej nie przyniesie to żadnego efektu, najlepiej będzie skontaktować się z autoryzowanym serwisem Samsung https://www.samsung.com/pl/support/zgloszenie-naprawy/autoryzowane-punkty-serwisowe/
zylecia
Pioneer
Opcje
Hej, czy ktoś z Was ma problemy z słuchawkami Galaxy Buds FE? Mojej mamie nie działa prawa słuchawka. W ogóle jej nie wyszukuje. Próbowałam zadziałać z dagnostyką i też jej nie widzi. Czy miał ktoś podobny problem?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, próbowała Pani resetować słuchawki w aplikacji Galaxy Wearable?
zylecia
Pioneer
Opcje
Kilka razy. Zadziałało ponowne zainstalowanie wereable i twardy reset 😄
Adammmmm
Apprentice
Opcje
Dostałem na święta słuchawki buds 2. Działały świetnie przez jakiś 4 miesiące potem lewa słuchawka przestała działać w tqki sposób nie była cisza od prawej. Oraz lewej słuchawce było słychać piszczenie dosyć głośne(głośniejsze od samej muzyki). Więc odesłałem na gwarancję do sklepu w którym zakupiłem. Powiedzieli nam że to było jakiś problem fabryczny i nie było to spowodowane przez emnie. Odesłali nowe które jak ostatnie działały świetnie przez 3 miesiące potem wystąpił taki sam problem. Chciałbym się dowiedzieć co to powoduje ponieważ już jest to 2 raz i zaczyna mnie to denerwować.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Adammmmm  Dzień dobry

Ciężko powiedzieć co może być przyczyną, ale jeżeli problem nadal występuje pozostaje je zareklamować w sklepie lub bezpośrednio wysłać do autoryzowanego serwisu.

Adammmmm
Apprentice
Opcje
Dzień dobry
Właśnie tak zrobie. Ale najpierw chciałem się zapytać czy jest coś co ja sam mogę zrobić żeby to naprawic lub jaką jest przyczyną tej wady poniewarze tak jak wcześniej wspomniałem to już drugi raz.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Adammmmm  a ogólnie słuchawki nie są zabrudzone? Znam przypadki gdzie właśnie to było przyczyną że słuchawka grała ciszej lub w ogóle przestawała grać.

0 Like
Adammmmm
Apprentice
Opcje
Po wyczyszczeniu dalej jedna słuchawka bardzo cicho gra
0 Like