Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Buds Pro połączenie z Windowsem

(Temat utworzony: 15-03-2021 06:53 PM)
1681 Wyświetlenia
TomaszZG
Voyager
Opcje
Hej, czy ktoś wie jak połączyć słuchawki buds pro do 2 urządzeń jednocześnie. Drugie urządzenie najlepiej jak by było PC ale nie od Samsunga. Próbowałem Smartthings niestety nie ma programu dla Windowsa poza urządzeniami samsung. 

Kurcze nie spodziewałem się że w dobie normalia pod postacią multi połączenia z tymi słuchawkami będzie problem. 

Możliwe że czegoś nie doczytałem jeśli ktoś wie proszę o pomoc. 
25 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @TomaszZG 

Chodzi ci to że w jednym momencie słuchawki będą połączone z telefonem i komputerem?

0 Like
TomaszZG
Voyager
Opcje
Tak dokładnie o to. Użytkowałem kilka różnych par ostatnio i wszędzie to działa. Słucham muzyki z PC dzwoni telefon odbieram i automatycznie przełączam się na rozmowę kończę i słuchawki zaczynają grać muzykę z PC.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@TomaszZG Taka opcja jest dostępna jedynie na urządzeniach marki Samsung, że można się szybko przełączać miedzy urządzeniami. Jeśli chcesz to musisz się ręcznie przełączyć. 

0 Like
TomaszZG
Voyager
Opcje
I się zawiodłem. To muszę jeszcze obadać dlaczego PC nie widzi słuchawek mimo trybu parowania.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@TomaszZG Z jakim Windowsem próbujesz sparować? 

0 Like
TomaszZG
Voyager
Opcje
standardowo przed dodanie urządzenia. Niestety Aplikacja samsunga nie działa u mnie. prosi o 24 cyfrowy kod. Nie mam pojęcia co to za kod wygląda jak klucz Windowsa tylko po co.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24 Pomożesz? 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TomaszZG  napisał(a):
I się zawiodłem. To muszę jeszcze obadać dlaczego PC nie widzi słuchawek mimo trybu parowania.

Korzystasz z systemu Windows 10? Podejrzewam, że to problem po stronie komputera. Spróbuj wgrać ponownie lub zaktualizować sterowniki Bluetooth. Słuchawki powinny zostać wykryte w menedżerze urządzeń Bluetooth.

TomaszZG
Voyager
Opcje
Chyba dziś znalazłem problem. Nie wiem czy to ma wpływ czy nie ale u mnie BT jest w wersji 4.0 a najnowsze sterowniki pochodzą z 2017 roku. Z tego co gdzieś czytałem opcje multi połączenia obsługuje BT 5.0. Sprawdzę jeszcze sterowniki może się uda.
0 Like