Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Etui

(Temat utworzony: 19-02-2022 09:37 PM)
194 Wyświetlenia
Lady_Phantomhive
Journeyman
Opcje
Gdzie i jakie Etui mogę kupić do telefonu Galaxy M12? Mam tylko jedno które dostałam razem z telefonem i niezabardzo mi się podoba😅
Mam nadzieję że wiecie jak mi pomóc....
0 Like
22 Odpowiedzi
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Lady_Phantomhive Witam.Takie etui możesz kupić w każdym sklepie z telefonami. Można wybrać coś z oryginału bądź spigena.ETSMC80SGRABLK000_p01_2051_1645302977.jpgScreenshot_20220219-213545_Allegro.jpg
BUCKY29
Navigator
Opcje
Polecam gear4 jest droższe ale dobrze chroni tel... mam już ponad rok i 0 zurzycia...
Aro17
Voyager
Opcje
Zajrzyj na stronę www. etuo.pl
0 Like
ViQ
Explorer
Opcje
Szukam porządnego etui do swojego a54,niestety w kolorze fioletowym,chciałbym go zakryć jakimś etui,głównie chodzi mi o same plecki. 
Polecacie jakies konkretne modele ? Oczywiście przeźroczyste odpadają
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Bardzo dobre wytrzymałe etui robi firma Ringke i Spigen. Wujek google Ci pomoże wybrać coś ładnego :smiling-face:

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

ViQ
Explorer
Opcje
Znam ,liczę na opinie któregoś z posiadaczy nie chce kupić kota w worku,zbyt luźny będzie mnie bardzo irytował ,a niektóre spigeny niestety mają swoje wady,konkretnie chodzi mi o boki ekranu,czyli tam gdzie najczęściej można znaleźć piaskownice 😅
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Ja bym zaproponował etui firmy subcase ale to już jest dwuczęściowe zakrywasz plecki i przód
ViQ
Explorer
Opcje
Takie etui,nie pracując dosłownie na budowie,myślę że jest przerostem formy nad treścią. Z ciekawości sprawdzę oczywiście
0 Like