Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Buds, lewa słuchawka rozładowuje się szybciej

(Temat utworzony: 22-08-2019 11:48 AM)
14521 Wyświetlenia
Artur0211
Apprentice
Opcje

Witam, od paru dni mam taki problem z moimi Budsami że lewa słuchawka rozładowuje się dużo szybciej, na ten moment prawa ma 60% natomiast lewa 20%. Zauważyłem również że lewa traci baterie nawet będąc w etui. Coś da się z tym zrobić,  macie jakieś pomysły?

Pozdrawiam

Artur

0 Like
13 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Artur0211  Spróbuj rozładować obie słuchawki do zera, a następnie naładować do 100%. Czy robiłeś aktulizacje firmware ? Jak to zrobić masz tutaj Klik

Artur0211
Apprentice
Opcje
Tak robiłem aktualizację, nawet dzisiaj przyszła nowa. Spróbuję zrobić tak jak napisałeś i dam znać czy coś to dało.
Pozdrawiam.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Artur0211, możliwe, że najnowsza aktualizacja rozwiązuje problem szybszego rozładowywania jednej ze słuchawek. Przeprowadź testy i daj znać czy problem ustąpił.

Artur0211
Apprentice
Opcje
Witam ponownie, za radą kolegi @vdsl2 wczoraj wieczorem rozładowałem obie słuchawki do zera, po czym naładowałem do pełna wraz z etui. Dzisiaj rano dla testu posłuchałem przez jakieś 1,5 godzinki muzyki i słuchawki wróciły do etui (w między czasie sprawdzałem stan baterii i różnica była tylko o 5%). Jakieś dwie godziny temu zauważyłem kolejny problem, w etui pulsowała czerwona lampka po czym rozładowało się całkowicie, więc może w tym tkwi problem. Naładowane do pełna powinno starczyć na wiele więcej, pozostaje tylko serwis? Co o tym sądzicie?
0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć @Artur0211 

W tej sytuacji najlepiej będzie udać się do serwisu.

Artur0211
Apprentice
Opcje

Informacyjnie dodam że słuchawki zostały wymienione na nowe przez serwis.

KrzysiekK
Hotshot
Opcje

@Artur0211 

Dzięki za informację. :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

0 Like
Kamill0089
First Poster
Opcje

@KrzysiekK  napisał(a):

@Artur0211 

Dzięki za informację. :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

0 Like
witkz
Navigator
Opcje
Cześć. 
Od jakiegoś czasu zauważałem, że moje Buds 2 się nierównomiernie rozładowują. Lewa słuchawka rozładowuje się szybciej niż prawa. Co może być tego powodem i czy macie jakiś pomysł jak można temu ewentualnie zapobiegać? 
Z góry dzięki za pomoc. 
0 Like