Hej, użytkuje telewizor Qe65QN91. Od nowości w sumie jest problem ponieważ kiedy mam zapalone światło w pomieszczeniu są straszne odbicia teczy... Wyświetl post
Cześć,
posiadam telewizor QE65Q77AAT. Czy jest możliwość zmodernizowania/zmiany oprogramowania w celu uruchomienia jednoczesnego działania... Wyświetl post
Witam, mam problem z TV i podłączonym dekoderem DVBT2. Po pierwszym podłączeniu dekodera Skymaster do TV UE43MU6172 wszystko było OK.
Jednak po... Wyświetl post
Witam pacjent UE43AU7192 SMART TV UHD 4K SAMS
Nowy próba instalacji nie wyszukuje żadnych programów z kablówki ‚koba’
jakis pomysł serwis... Wyświetl post
Wykonałem wszystkie kroki wymienione w pomocy Samsung, nic nie pomogło. Nie mogę korzystać ze Smart Hub na swoim telewizorze UE55NU7093 . Po... Wyświetl post
Cześć, mam taki problem nie mogę wcisnąć przycisku (ok zgadzam się) przez co jest uniemożliwione przeglądanie strony a niestety tylko na tv mam... Wyświetl post
Witam gdy włączam PS5 za każdym razem nie mam dźwięku na telewizorze pomaga dopiero ponowne uruchomienie konsoli. Problem na pewno leży po stronie... Wyświetl post
Witam, czy gdzieś dostanę do tego tv moduł evolution kit, wiem telewizor ma swoje lata ale jednak przy zakupie było powiedziane, że będzie można go... Wyświetl post
Cześć,
wczoraj wieczorem po włączeniu TV ekran był wyblaknięty z kolorów (niebieski ekran główny był jak by mocno szary z nuta niebieskiego)... Wyświetl post
Dzień dobry,
Jestem użytkownikiem Państwa sprzętów od wielu lat, zdarzało mi się wcześniej reklamować produkt i zwykle to wszystko sprawnie... Wyświetl post
aż się boję co będzie latem , po to kupiłem ten model bo tak pięknie piszą zero odblasków a tu zong, lampa za plecami kinkiet problem a słońce z... Wyświetl post
Cześć
Jestem nieszczęsnym posiadaczem telewizora Samsung 55KS9000, który jest juz po 4 reklamacjach z czego 3 są uznane:
1. po zakupie... Wyświetl post
Witam
Mam problem na moim samsungu qled qe70q75. Mam podpięty do telewizora pendrive oraz dysk zewnętrzny (3,5 cala). Mam na nich dużo filmów... Wyświetl post
Kod modelu tv: UE49MU6202
Nie mogę znaleźć opcji do zmiany języka komend głosowych. Szukając rozwiązania w internecie zauważyłem, że brakuje... Wyświetl post
Od 21 września br. aplikacja HBO GO nie będzie dłużej wspierana na TV Samsung z systemem Orsay oraz Tizen 2.3 z 2015 roku.
W 2022 roku platforma... Wyświetl post