Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wi-fi Go Pro / SJ7000

(Temat utworzony: 23-01-2017 05:56 PM)
1304 Wyświetlenia
Sensei44
First Poster
Opcje

Witam, mam kamere sportową HD SJ7000 i chce się z nią połączyć z telefonem poprzez wi-fi, oczywiscie nie da się, a z kolegi huwai bez problemowo, powiedział mi także, że samsung zablokował sobie taką możliwość i można łączyć jedynie urządzenia samsung ze sobą, więc kamera jest mi potrzebna z samsunga tak? strasznie to mnie boli i moje pytanie, jest możliwość ominięcia tego ? i czy takie sam problem jest z Go Pro ? Pozdrawiam....

0 Like
5 Odpowiedzi
MarekZ
Voyager
Opcje

Cześć @Sensei44

Nigdy nie spotkałem się z tym, by Samsung blokował jakieś zewnętrzne aplikacje czy akcesoria. Szczególnie tak popularne jak GoPro. Połączenie swego czasu miałem okazję sprawdzać z Galaxy S6 i starszym modelem GoPro około 2 lata temu.

Czy na pewno wszystko wykonujesz zgodnie z instrukcją obsługi? Często takie kamery gdy już są powiązane z jednym urządzeniem by można było je powiązać z innym trzeba przeprowadzić proces łączenia trochę inaczej.

Nie zaszkodzi też zapaytać we wsparciu obsługi producenta.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Sensei44
First Poster
Opcje

Tak, z Huwai sprawdzalem to działa, na moim s7 edge nie dziala, i na s5 mojej siostry też nie działa

0 Like
TenTypMichał
Navigator
Opcje

musisz coś kolego z ustawieniami pokombinować, ja mam S5 i bezproblemwowo śmiga mi z go pro 4

0 Like
Sensei44
First Poster
Opcje

z SJ7000 nie chce się połączyc

0 Like
MarekZ
Voyager
Opcje

Nie ma siły, połączenie musi działać, problem jest prawodpodobnie z tym, że kamera jest już połączona z jednym telefonem i do póki jest "zapamiętany" stary telefon nowy nie będzie w stanie się połączyć. Warto sprawdzić z instrukcją obsługi krok po kroku sposób połączenia kolejnych urządzeń. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like