Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z połączeniem wideo Skype messenger

(Temat utworzony: 26-01-2017 02:01 PM)
1301 Wyświetlenia
Evela2511
Student
Opcje

0 Like
4 Odpowiedzi
Evela2511
Student
Opcje
Cześć mam problem w moim galaxy s7 edge z połączeniem(wideo) typu messenger czy skype po 20 sekundach mnie rozlacza jakość jest okropna( korzystam z lte nju) filmy dwugodzinne idą bez zacinania połączenie wideo rozmowa super a te dwa wcześniej wymienione porażka.Ktos miał podobnie proszę o pomoc
0 Like
Evela2511
Student
Opcje

0 Like
MarekZ
Voyager
Opcje

Cześć @Evela2511

Czy sprawdzałaś, czy problemy z połączeniem pojawiają się też przy WIFI albo z kartą SIM innego operatora (o ile telefon nie ma blokady SIM-lock)?

Jeżeli problem będzie się powtarzać, wtedy warto wykonać kopię danych programem SmartSwitch PC, a potem przywrócić ustawienia fabryczne i jeżeli dalej to nic nie da, to najlepiej oddać telefon do serwisu. Najszybciej można to załatwić kontaktując się z infolinią Samsung, tam można zamówić kuriera, który zabierze telefon do naprawy.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
Evela2511
Student
Opcje

Dzięki za odpowiedź ☺ nie próbowałam sprawdzać inaczej  tzn nie wkladalam innej karty i WiFi tez nie a ustawienia fabryczne wrzuciłam tyle że tel mam dopiero miesiąc a od początku miałam problemy z tym połączeniem 😞 

0 Like