Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

[A5] głośnik sam sie włącza przy dzwonieniu

(Temat utworzony: 02-02-2020 02:29 PM)
813 Wyświetlenia
sandruska1
Explorer
Opcje

hej mam nietypowy problem, jak do kogoś dzwonie to rozmowa automatycznie przechodzi na głośnik, a jak ktoś dzwoni do mnie to ikonka głośnika się swieci na zielono ale drugą osobę słychać w głośniku, czy miał ktoś taki przypadek czy pozostaje jakiś reset telefonu??

0 Like
szczepan8707
Journeyman
Opcje

Do obracania ekranu na pasku powiadomień mam tą ikonkę ale jak się wyłączy nie obraca w aplikacjach. Wcześniej nie obracał się główny ekran, obracanie było włączone i działało w aplikajcach

0 Like
szczepan8707
Journeyman
Opcje

Zrobiłem wipe cache

wyskoczyło na koniec cache wipe complete.

e:failed to clear bcb message: failed to open /dev/block/platform/13540000.dwmmc0/by-name/MISC:  No such file or directory

Udało sie czy nie ?

0 Like
szczepan8707
Journeyman
Opcje
Czyli wszystko ok. Ale telefon dalej nie naprawiony
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@szczepan8707  Może coś więcej Ci napisze kolega @Szewcu72  ?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szczepan8707, obawiam się, że konieczne będzie wykonanie hard resetu bez przywracania kopii zapasowej.

szczepan8707
Journeyman
Opcje
NIestety to odpada , za dużo rzeczy słuzbowych

Powiem wam, że to pierwszy telefon samsunga jaki mam i to jest jedno wielkie przereklamowane g...
Wcześniej miałem chociażby cool1 przez 3 lata żadnego problemu, bateria trzyma 2x tyle a jeszcze nadal działa.
A samsung jak nie oprogramowanie, to usb nie nie działa to zaraz znowu coś padnie. Badziewie
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@szczepan8707  Czy nie możesz wykonać kopii na kompie Smart switch, tym bardziej że masz sporo rzeczy firmowych i jak posypie, się partycja recovery w telefonie wtedy będzie, wielki płacz jak odzyskać :thinking-face::face-with-rolling-eyes:

szczepan8707
Journeyman
Opcje
A jak to zrobić ?
i wtedy wszystko aplikacje, dane które są w nich, zdjecia itd zostana ?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Zobacz co można zrobić 

Przechwytywanie.PNG