Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reklamy na ekranie blokady samsung s9+

(Temat utworzony: 26-04-2019 10:33 AM)
5084 Wyświetlenia
Kaziu19
Apprentice
Opcje

Witam mam problem z ekranem blokady w moim S9+. Zawsze gdy naciskałem przycisk startowy pojawiała mi się tapeta którą mam ustawioną na ekran blokady. Od kilku godzin po naciśnięciu przycisku pojawia się tapeta i nagle zasłania ją jakaś aplikacja z niebieskim tłem. Pokazuje mi pogodę i godzinę oraz jakieś reklamy. Na samym dole jest powiadomienie przeciagnij palcem aby odblokować. Nie chcę tej aplikacji. Jak to wyłączyć?  

0 Like
9 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Wstaw jeszcze raz zdjęcie tego problemu ale zobacz ten temat Wyskakujące reklamy Namierz złośliwą aplikację

Kaziu19
Apprentice
Opcje

Problem wygląda następująco. Tą aplikacja zasłania mi ekran blokady. Jak się tego pozbyć? Screenshot_20190426-101234_DailyFit.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jak zawsze problem jest po stronie aplikacjach jakie masz na ekranie są to Gorące apki i Clean Ram

0 Like
Kaziu19
Apprentice
Opcje
Więc jak się tego pozbyć ?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Można wyłaczy lub odinstalować 

Screenshot_20190426-102857_Samsung Experience Home.jpg

Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kaziu19, Czy instalowałeś lub masz zainstalowaną aplikację "Daily Fit" ? Sprawdź też czy nie masz zainstalowanych aplikcji z listy do której link podał kolega wcześniej. Jeśli aplikacje z listy znajdują się na Twoim telefonie, to je odinstaluj.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kaziu19  Musisz odinstalować aplikacje Gorące apki i Clean RAM. 

Zapoznaj się z tematem, który podał @vdsl2 .

Kaziu19
Apprentice
Opcje
Tak miałem tą aplikację. Po usunięciu problem zniknął. Dziękuję
kurian85
Pioneer
Opcje

też to miałem w S10

0 Like