Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Wysokościomierz / barometr w Galaxy Watch 4

(Temat utworzony: 30-08-2021 05:59 PM)
19253 Wyświetlenia
shwagro1
First Poster
Opcje

Witam,
od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem Galaxy Watch 4 classic. Chciałbym zapytać - czy istnieje aplikacja wraz z kafelkiem odpowiedzialna za podawanie wysokości nad poziomem morza? W starszych zegarkach z serii był dostępny widget odpowiedzialny za to, jednak tu nie mogę go znaleźć. Wszystko co udało mi się osiągnąć to zewnętrzna aplikacja, która nie daje mi jednak dostępu do kafelka.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Daniel_D
Explorer
Opcje
W kompasie masz wysokość i ciśnienie po włączeniu lokalizacji, dodatkowo podaje przybliżony adres, szerokość i długość geograficzną20210831_102255_133.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

31 Odpowiedzi
wielbicielka98
Voyager
Opcje
Możesz pokazać jakieś fotki? Zastanawiam się cały czas nad zakupem. Miałaś jakiś wcześniejszy model? Jak ogólnie wrażenia? Co nowego? Może jakaś fotka jak się prezentuje na reku? Sama się na niego napalilam.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@shwagro1  Również nie znalazłem widgetu, trzeba szukać w sklepie z aplikacjami. 

@wielbicielka98  na forum w dziale z zegarkami jest kilka tematów gdzie są wrzucone fotki nowych Galaxy Watchy.

Rozwiązanie
Daniel_D
Explorer
Opcje
W kompasie masz wysokość i ciśnienie po włączeniu lokalizacji, dodatkowo podaje przybliżony adres, szerokość i długość geograficzną20210831_102255_133.jpg
viola355
First Poster
Opcje

@shwagro1  napisał(a):

Witam,
od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem Galaxy Watch 4 classic. Chciałbym zapytać - czy istnieje aplikacja wraz z kafelkiem odpowiedzialna za podawanie wysokości nad poziomem morza? W starszych zegarkach z serii był dostępny widget odpowiedzialny za to, jednak tu nie mogę go znaleźć. Wszystko co udało mi się osiągnąć to zewnętrzna aplikacja, która nie daje mi jednak dostępu do kafelka.

Witam. Rozumiem że w samsung galaxy watch 4 jest dostępny wysokościomierz? A czy np w samsung galaxy watch activ2 też? Chodzę po górach i szukam takiej opcji. Proszę o pomoc :smiling-face:

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kamil40013  Na GW4 też da sie pobrać ze sklepu play?

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrzemekM, Nie. Tak jak już pisaliśmy wcześniej wysokość oraz ciśnienie dostępne jest w aplikacji Kompas.

Graceklg
First Poster
Opcje

Witam.  Niestety u mnie pokazuje tylko tarcze kompasu pomimo włączonej lokalizacji. Czy trzeba jeszcze coś włączyć żeby pokazywał wysokość?

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Graceklg  A nie pomaga ponowne uruchomienie zegarka?